Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
“Van interimmer naar partner en adviseur voor ondernemers in Rotterdam”

 

Mijn ZZP finance opdrachten voelde op enig moment alleen

Ruud hoefde daar niet lang over na te denken: “In mijn zzp finance opdrachten voelde ik mij vaak alleen. Ik had mooie klussen; werkte als business controller, financial controller of aan een specifiek implementatieproject. Maar je wordt toch vaak gezien als dure interimmer die er is voor een specifieke klus en een echte samenwerking miste ik. Voor mijn gevoel stond ik stil in mijn ontwikkeling.

Zelfstandig ondernemen én samenwerken

Als partner bij CM&P ben ik natuurlijk ook zelfstandige. Ik geniet nog steeds van mijn vrijheid en onafhankelijkheid; deze is alleen maar toegenomen. Immers naarmate ik langer meedraai als partner, merk ik dat ik kritischer kan worden in de keuze van de opdrachten en me kan richten op de meest leuke klussen. Voor mij is wel de samenwerking een van de belangrijkste redenen geweest om partner te worden. Ik heb nu vele collega partners en kan oprecht genieten van het sparren en het samen uitdiepen van een probleemstelling. Deze professionele samenwerking komt zowel onze klanten als onszelf ten goede; je wordt er een betere adviseur van.  Ik ben ook trots op de goede kwaliteit en de juiste prijs/kwaliteit verhouding die wij als CM&P kunnen bieden.

Diversiteit aan werkzaamheden

De vragen waar wij ondernemers mee kunnen helpen zijn heel divers. Zo help ik ondernemers met managementondersteuning, ondernemingsplanning, financieringen, ondersteunen van ondernemingen in Bijzonder Beheer, waardebepalingen van ondernemingen en bij bedrijfsoverdrachten. Geen opdracht is hetzelfde.

Als adviseur zit je naast de ondernemer, je maakt de vertrouwensrol waar

Het meest leuke aan partner zijn is voor mij toch wel het ‘naast de ondernemer zitten’ en de rol van vertrouwenspersoon waarmaken: het reilen en zeilen van de onderneming goed volgen en zorgen dat zaken op de rit staan en blijven, met de juiste koers en strategie. Mijn accountancy achtergrond en managementervaring sluiten daar goed bij aan.”

Op kantoor versterken we elkaar

Ruud geniet van zijn vrijheid en zijn zelfstandig ondernemerschap. Daarbij vindt hij het hebben van een goede structuur minstens zo belangrijk en is hij dus dagelijks op het kantoor van CM&P in Rotterdam te vinden. In de ochtend plant hij veelal zijn netwerkactiviteiten; zorgt hij dat hij klanten, relaties en prospects spreekt. Op kantoor werkt hij aan zijn rapporten en overlegt wekelijks met collega partners. Dit kantooroverleg vindt Ruud belangrijk: “we bespreken wekelijks hoe we samen ons kantoor verder kunnen brengen, hoe we als één gezicht naar buiten toe optreden en elkaar versterken, dat is belangrijk en daarin ligt onze kracht.”

Ons kantoor in Rotterdam heeft veel te bieden

Het kantoor in Rotterdam biedt ruimte voor een of enkele nieuwe partners. Een mooie kans volgens Ruud voor een banking- of finance professional die houdt van ondernemen, geniet van het sparren en samen werken aan een gezamenlijk doel:  “De Regio Rotterdam en omstreken heeft veel te bieden! De markt voor MKB ondernemingen is hier groot en er is veel behoefte bij de ondernemer aan die vertrouwenspersoon.”

Ruud nodigt geïnteresseerden die graag meer willen weten over partner worden van harte uit om een afspraak te maken om een kop koffie te komen drinken op kantoor in Rotterdam.