Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.
“Eerlijk duurt het langst”

Sinds 2006 al bedrijfsadviseur

Ik ben al sinds 2006 werkzaam als bedrijfsadviseur, nadat ik mijn belang in Mecari Plastics had verkocht. Tot 2011 was ik één van de partners in de stichting BedrijvenAPK. Eind 2010 heb ik me aangesloten bij CM&P, vooral omdat ik op zoek was naar een grotere en professionelere organisatie om zo op een hoger niveau te kunnen adviseren.

Mooi vak

Het mooie aan het adviseurs vak vind ik de voldoening die het mij, als ervaren ondernemer, geeft om te zien dat een ondernemer zich echt geholpen voelt. Vooral als hij door mijn hulp (nog) meer plezier in het ondernemen krijgt, omdat hij weet dat hij er niet alleen voor staat. Dit leidt weer tot meer succes.

Eerlijk duurt het langst

Ik vind het belangrijk om altijd te zeggen wat ik oprecht het beste voor de klant vind. Ik heb een klant bij een eerste kennismaking ooit geadviseerd om iets beslist niet te doen, hij wilde dat niet horen en koos voor een andere adviseur. Enkele jaren later wordt ik gebeld door de klant, met de mededeling dat hij toch naar mij had moeten luisteren en is hij alsnog klant geworden. Kortom eerlijk durven adviseren loont uiteindelijk.

Nevenactiviteiten

Ik kom al heel mijn leven in Boxtel en woon er sinds 1971. Ik vind het belangrijk en leuk om in zo’n groot dorp een bijdrage te kunnen leveren aan de onderlinge samenhang en het organiseren van activiteiten. Daarom ben ik naast mij werk bestuurslid bij voetbalclub ODC, penningmeester van de Stichting Openbaar Carnaval Boxtel, penningmeester van de stichting Brabants Centrum die de plaatselijk krant Brabants Centrum in Boxtel uitgeeft én lid van het college van advies van de plaatselijke middelbare school. Dit levert mij naast veel voldoening een groot netwerk op wat goed van pas komt in onze business. Dat is ook een voordeel van een bedrijf als CM&P; dat je zelf bepaalt wat je aan nevenactiviteiten doet. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen.