< p>

CM&P Partnerdag 2022 te Breda - Claassen, Moolenbeek en Partners

CM&P Partnerdag 2022 te Breda

Deel deze pagina

17 mei 2022Woensdag 11 mei 2022 was de jaarlijkse partnerdag. Eén keer per jaar wordt er door een van onze kantoren een landelijke CM&P-partnerdag georganiseerd om met elkaar een stad/ regio te verkennen, maar bovenal om elkaar beter te leren kennen. Dit jaar heeft de regio ZuidWest Nederland (met regiokantoor in Breda) de organisatie op zich genomen.

 

We begonnen op het regiokantoor van ZuidWest Nederland met een welkomstwoord van de organisatoren over hun vestiging en over het bourgondisch marktgebied. Voorheen werkten Roeland en Waldy verdeeld over de vestigingen Hulst en Breda, maar zij hebben sinds een aantal jaren nadrukkelijk de handen ineen geslagen om samen op te trekken. Altijd goed om van collega’s te horen hoe zij met elkaar samenwerken en wat voor een succes hen dit brengt.

 

 

Na de lunch nam Chantal van den Berg ons mee in een inhoudelijke sessie over neuromarketing. Zij is expert op het gebied van neuromarktering en gedragspsychologie. Zij is er van overtuigd dat we hier nog te weinig gebruik van maken en gaf ons voorbeelden hoe we hier eenvoudig gebruik van kunnen maken en dit kunnen inzetten bij onze klantrelaties. Het begint bij het eigen bewustzijn!

 

 

Tijd voor ontspanning door de wateren van Breda met onder andere onze eigen CM&P-boot. In het kader van beelden zeggen meer dan woorden onderstaand een sfeerrapportage.

 

 

 

 

 

 

 

De dag hebben we op zijn Bredaas afgesloten met een bourgondisch diner in het hart van centrum van Breda.

 

            

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag!

Claassen, Moolenbeek & Partners