< p>

Sander Born - Claassen, Moolenbeek en Partners

Sander Born

De opleiding tot registeraccountant heeft Sander afgerond bij het NIVRA / Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast heeft hij diverse cursussen gevolgd op financieel en strategisch gebied, (algemeen) management. Tevens heeft hij als docent opgetreden bij diverse cursussen.

Ervaringen

Na het VWO heeft Sander 18 jaar gewerkt bij PwC in verschillende disciplines, waaronder de nationale praktijk, internationale praktijk, gezondheidszorg en uiteindelijk de sparringpartner van de ondernemer in de DGA-praktijk. Vervolgens heeft Sander zijn adviesvaardigheden verder kunnen ontwikkelen bij Berk (2 jaar) en Londen & Van Holland (5 jaar).

In 2013 heeft Sander zijn eigen adviesorganisatie opgezet en heeft zich hierbij hoofdzakelijk gericht op interim-opdrachten als CFO. In 2014 heeft Sander met een compagnon een maatschap aangegaan om een managementinformatiesysteem voor de retailbranche te ontwikkelen. Vervolgens is hij in hetzelfde jaar ook nog zijn eigen accountantskantoor Zon Accountants & Adviseurs B.V. gestart. Als zelfstandig ondernemer was Sander de bevlogen én betrokken adviseur van zijn MKB-cliënten, veelal de zogenaamde DGA’s. Sander is hierbij in staat om zijn analytische vaardigheden een samenspel te laten zijn met een persoonlijke benadering en last but not least met de nodige humor. Positieve energie geven en krijgen is daarbij zijn motto!

Sinds 2018 is Sander Born als bedrijfs- en financieel adviseur toegetreden tot Claassen, Moolenbeek & Partners.

Persoonlijk

De bevlogenheid van Sander om niet alleen kennis te delen met zijn cliënten en deze nog “beter” te maken, blijkt ook uit zijn passie voor sport. In zijn vrije tijd geeft hij hieraan invulling door als trainer/coach op te treden bij hockey (Super A) en voetbal (A-categorie).

Als je aan Sander vraagt naar zijn privé-situatie, dan krijg je het volgende antwoord: Ik woon al heel lang samen met dezelfde mooie en fantastische vrouw en heb met haar twee lieve pubers, ja, met de nodige uitdagingen!

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Over zijn rol als adviseur

    Claassen,Moolenbeek&Partners

    Over zijn rol als adviseur

    Claassen,Moolenbeek&Partners