< p>

NIBC Vastgoed Hypotheek biedt oplossingen voor kleine en grote beleggers.

NIBC Vastgoed Hypotheek biedt oplossingen voor kleine en grotere beleggers

Deel deze pagina

25 oktober 2016NIBC Vastgoed Hypotheek: voor wie?

De NIBC Vastgoed Hypotheek maakt het voor kleine en grotere beleggers mogelijk om in een aantal Nederlandse steden te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. De NIBC Vastgoed Hypotheek is bedoeld voor klanten met zakelijke doeleinden, zoals commerciële verhuur of uitponding.

U kunt bij NIBC Vastgoed Hypotheek terecht voor de aankoop van uw eerste beleggingswoning, maar ook voor de (her)financiering van uw portefeuille tot 10 miljoen euro. Leningen kunnen worden aangevraagd door natuurlijke personen, maar ook door rechtspersonen (complexe structuren alleen in overleg).

  • Leningen zijn verkrijgbaar van 75.000 tot 10.000.000 euro.
  • Het onderpand moet altijd één of meerdere verhuurde of te verhuren woningen zijn, met eventueel een niet-woning (zoals een winkel) op de begane grond van het pand waarin ook de woningen gelegen zijn.

CM&P geaccrediteerde adviseur

Aanvragen bij de NIBC lopen altijd via een geaccrediteerde adviseur. Samen met u vult de adviseur het aanvraagformulier in en zal de adviseur u begeleiden om tot een juiste financieringsaanvraag te komen. Claassen, Moolenbeek & Partners heeft 15 geaccrediteerde adviseurs die allemaal de interne opleiding van NIBC Vastgoed Hypotheek hebben doorlopen. Zo zijn wij in staat om u optimaal te begeleiden.

Meer informatie / contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van NIBC Vastgoed Hypotheek. Neem
contact
op met Claassen, Moolenbeek & Partners.