< p>

interim opdrachten - Lees hier meer info over CM&P

Interim opdrachten

Wij hebben géén interim opdrachten, en toch...

Werk jij graag met interim-opdrachten? Heb je ook een passie voor zelfstanding ondernemen? Dan is het partnerschap bij Claassen,Moolenbeek&Partners (CM&P) misschien wel iets voor jou. Let op, we zijn géén bemiddelingsbureau voor Interim Management.

De betekenis van ‘interim opdrachten’

Een interim opdracht is een tijdelijke opdracht. Je wordt voor een bepaalde periode ingehuurd om de leiding in een (gedeelte van een) organisatie te nemen. Dit is natuurlijk niets nieuws voor jou. Want als interim specialist weet jij maar al te goed hoe het is om lijn-verantwoordelijkheid te dragen. Je klaart de klus zo! Ja toch?

Interim opdrachten? Welke vacature heeft CM&P:

CM&P is een financieel en bedrijfskundig advieskantoor dat MKB-ondernemers begeleidt bij ondernemingsplanning, bedrijfsoverdracht en financieringsvraagstukken. CM&P is opgericht in 1983 en heeft een groot landelijk netwerk van kantoren met een nog groter aantal zelfstandige partners.

Primair zijn de partners van CM&P bedrijfsconsultants. Een bedrijfsconsultant fungeert vaak als coach van de ondernemer/DGA. De bedrijfsconsult draagt dus minder die lijnverantwoording. Analyse, visie, inspiratie, generiek; dat zijn veel meer de woorden die passen bij die rol.

Als partner oftewel bedrijfskundig consultant, ontdek je vaak samen met je klant welke verbeteringen in de bedrijfsprocessen mogelijk zijn. Dit doe je met oog voor alle menselijke aspecten, de “groene” kant. Je beoordeelt en verbetert graag de samenhang met de “blauwe kant”, zoals financiën, organisatie en commercie binnen ondernemingen. Daarna volgt uiteindelijk de implementatie. Interim opdrachten kunnen dan het gevolg zijn. Deze ontstaan vanuit capaciteitsproblemen. Je neemt tijdelijk de leiding over (een gedeelte van) een onderneming. Vaak beperkt zich dat tot 2 dagen in de week, met als doel een versnelling op verschillende vlakken te realiseren.

De interim opdrachten bij CM&P neigen dan ook meer naar projectmanagement opdrachten. Dit is enerzijds beter voor de klant (beperkte kosten en meer eigen regie), anderzijds is het beter voor jouw adviespraktijk zodat je beschikbaar bent voor je andere klanten waarbij je die coachende rol hebt.

Functie-eisen bij interim opdrachten/project management opdrachten

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van ondernemingen
 • Je beschikt voer de expertise om ondernemers te adviseren op management niveau.
 • Goed gevoel voor cijfers.

Inkomen van een partner bij CM&P

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, zijn de verdienste directe een gevolg van je eigen prestaties. Het varieert van €40.000 tot €120.000 in de beginperiode. Bij succesvolle partners is dat nog meer

Financiering van je praktijk

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

Voordelen CM&P

Bij CM&P opereer je nog steeds als zelfstandig ondernemer, maar profiteer je van de volgende diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners:

 • Kennisdeling met partners van CM&P;
 • Collega’s om mee te sparren;
 • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
 • Sneller succes mede door geoptimaliseerde websites, aanwezigheid ‘’corporate Social Media’’, (digitaal) netwerk en leveranciersarrangementen;
 • Vrijheid
 • Alle kennis en ervaring van meer dan 30 jaar worden (schriftelijk) overgedragen;
 • En meer…

Reageren?

Bij CM&P worden partners zorgvuldig gekozen. Een assessment is dan ook onderdeel van onze procedure. Samen met Mercuri Urval heeft CM&P een assessment ontwikkeld om ontwikkelingspotentieel te beoordelen, ontbrekende kwaliteiten te benoemen en nieuwe mensen te selecteren die de competenties van de organisatie aanvullen.

Reageer met je CV  en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur