< p>

Wat voor ondernemer ben jij? Doe de test!

Wat voor ondernemer ben jij? Doe de test!

Deel deze pagina
Geschreven door: Wim Mandigers
17 april 2018

ondernemer word wakker!

Succesvol ondernemen

Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken ben je een eigen bedrijf gestart. Als je eenmaal wakker bent, sta je op en begint met de dagelijkse ‘to do’-activiteiten. Wat die droom precies was komt daarna meestal niet meer ter sprake, of ik (de adviseur) moet er specifiek om vragen. Hoe vaak hebt jij nog tijd voor jouw droom?

ondernemer word wakker!

Welke rol heb jij als ondernemer?

Als een bedrijf groeit/ verandert, kan ook jouw rol binnen het bedrijf veranderen. Weet jij welke rol je nu hebt? Welke rol past het beste bij je? Wat is jouw droomrol?

  • Vakman
  • Koopman
  • Manager
  • Strateeg

Wij hebben een management scan ontwikkelt om te leren welke rol je nu hebt en hoe we jou daar het beste bij kunnen begeleiden. Ben jij ook benieuwd naar jouw sterke en zwakke punten? Doe vrijblijvend de test! De scan bestaat uit een vragenlijst met ja/nee antwoorden en kost ongeveer 12 minuten.

Een goede ondernemer is iemand die de mogelijkheden van zichzelf en zijn bedrijf optimaal benut om externe kansen (de wauw) te grijpen en bedreigingen (auw) weg te nemen. Maar tussen wauw en auw zit maar één letter verschil.

Durf jij het aan? Doe de scan!

Managementscan

Voer de manangementscan uit als stap naar succesvol ondernemen

Wim Mandigers

Meer weten over hoe je jouw bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst en hoe je om kunt gaan met de technologische ontwikkelingen? Neem dan contact op met Wim Mandigers via 06 – 52 45 68 61 of Wim.Mandigers@cmenp.nl