< p>

CM&P introduceert nieuwe bedrijfsscan - Claassen, Moolenbeek en Partners

CM&P introduceert nieuwe bedrijfsscan

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
17 juni 2020Na een uitgebreide testperiode, zijn we trots dat we nu officieel onze nieuwe online bedrijfsscan mogen introduceren, dé CBS.

Waarom een online bedrijfsscan?

Als ondernemer ben je vaak hartstikke druk met het werken in je bedrijf. Helaas schiet daardoor het werken aan je onderneming er vaak bij in.

Je wilt je bedrijf laten groeien. Je hebt doelen, prognoses en uitdagingen. Je hebt een plan (op papier of in je hoofd). Maar hoe weet je of je op de juiste weg zit, of dat je ergens moet bijsturen? Hoe krijg je snel een goed beeld van je onderneming?

Daarvoor heeft Claassen, Moolenbeek & Partners speciaal voor ondernemers als jij de CBS online bedrijfsscan ontwikkeld.

Hoe werkt de bedrijfsscan?

De CBS-Tool is een online applicatie, waar jij als ondernemer zelf de vragen over jouw onderneming invult. De tool is zodanig ontwikkeld dat er diverse vragen zijn over verschillende aspecten van je onderneming.

Het invullen kost 2 tot 3 uur van je tijd, een kleine tijdsinvestering dus. Jouw CM&P adviseur kan het proces ook volgen. Je kunt haar/hem vragen om ondersteuning, en  hulp aanbieden. Bijvoorbeeld om jouw financiële gegevens in te voeren in de tool. Ook de voortgang wordt gemonitord via het systeem. Een fantastisch praktisch hulpmiddel om naar de situatie te komen die je wilt: echt werken áán jouw bedrijf in plaats van in jouw bedrijf.

Wat levert de bedrijfsscan jouw op?

Als je de vragen uit de bedrijfsscan hebt beantwoord, dan levert dit een goede analyse op van jouw onderneming. Waarbij de sterke en zwakke punten van jouw onderneming blootgelegd zijn en de kansen en bedreigingen goed naar voren komen.

Dit alles ontvang je in een rapport. We bespreken het rapport met je en zullen je  voorzien van aanbevelingen en adviezen.

Maak kennis met dé CM&P-Bedrijfs-Scan

Wil je meer weten hoe onze bedrijfsscan jou en jouw onderneming kan helpen? Lees er hier meer over of neem vandaag nog contact op met een CM&P bedrijfsadviseur bij jouw in de buurt. Of vul onderstaand contactformulier in.

Vrijblijvend gesprek

Meer weten? Vul dan dit formulier in.

Mevr.Dhr.