Zoekt u een inspirerende spreker voor uw Assurantieclub?

Deel deze pagina

4 januari 2013Een spreker die een inspirerend én inhoudelijk verhaal kan vertellen. Over verkoopkansen voor assurantie tussenpersonen, marketing nieuwe stijl, database beheer en de verkoopstrategie voor abonnementen?

Wilt u dat uw publiek geboeid luistert naar een verhaal over online marketing, de juiste strategische keuzes en enthousiast wordt om het geleerde in de praktijk te brengen?

Bent u op zoek naar een inhoudelijk sterke presentatie die inspireert en prikkelt? Wilt u geen standaard praatje maar een spreker met aandacht voor en interactie met het publiek? Dan help ik u graag.

Ik vertel enthousiast over het benutten van kansen voor ondernemers, hoe ze hun omzet kunnen laten groeien en meer klanten aan zich weten te binden. Maar ook over goed ondernemerschap, geld verdienen, heldere managementinformatie, het nut van een goede database en over het krijgen van klanten die willen betalen voor hun diensten.

Mijn presentaties hebben slides met beeldmateriaal die tot de verbeelding spreken. Ze vertellen een verhaal, bevatten humor en voorbeelden uit de praktijk.

Ervaring
Ik heb ervaring met spreken op grote events, bij beroepsorganisaties, kleine trainingsgroepen en managementteams in kleine en grote bedrijven, ook internationaal. De presentaties die ik verzorgd heb zijn onder meer:

“ Waarom kiest de klant voor u en niet voor de concurrent?
“ Hoe maak ik belangrijke strategische keuzes?
“ Waarom is schaatsen veel makkelijker dan klunen?
“ Van klantvriendelijkheid naar klantgerichtheid?
“ Wat is de sleutel tot succesvol ondernemen?
“ Het Nieuwe Werken een hype of een middel om je te onderscheiden van de
 concurrent?

Referenties
Op de website www.vbdag.nl vindt u een voorbeeldpresentatie. Deze presentatie is boven het gemiddelde beoordeeld door de deelnemers van de Verzekerings Branchedag. Met name op inhoud, actualiteit en de manier van presenteren werd deze presentatie zeer goed beoordeeld.

Contact
Organiseert u binnenkort een seminar, bijeenkomst of congres. En bent u op zoek naar een juiste spreker tijdens dit evenement? Overweegt u dan mij uit te nodigen. Neem gerust
contact
met mij op zodat u kunt bepalen of ik u van uw event een succes kan maken.