< p>

Zekerheid bij Geldvoorelkaar.nl - Claassen, Moolenbeek en Partners

Zekerheid bij Geldvoorelkaar.nl

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
2 februari 2018Door crowdfunding wordt het MKB weer financierbaarder. Via deze vorm van alternatief financieren worden ondernemer en investeerder aan elkaar verbonden. Het crowdfundingplatform is de smeerolie in deze.

“Zo’n platform is geen bank. Welke zekerheid biedt mij dat?” Waldy van de Walle, onafhankelijk financieringsspecialist bij Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland, hoort de vraag regelmatig. Als onafhankelijk specialist is hij ook crowdfundingbemiddelaar voor Geldvoorelkaar.nl. Hij heeft al mooie projecten kunnen financieren. “Ondernemers kunnen gerust zijn. Geldvoorelkaar.nl biedt ook zekerheid door hun continuiteïtsstrategie.”

Doorlopende betalingszekerheid

Geldvoorelkaar.nl hecht zeer grote waarde aan de belangen van geldnemers en investeerders die van het leenplatform gebruik maken. Er wordt dan ook alles aan gedaan om die belangen onder alle omstandigheden te beschermen. Daarom heeft het platform diverse maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het leenplatform en de betalingen onder alle omstandigheden blijven doorgaan. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat zich een continuïteitsprobleem bij het platform Geldvoorelkaar.nl zou voordoen. Deze maatregelen worden op de website duidelijk omschreven.

Samen sterk ondernemen

Waldy omschrijft de toegevoegde waarde van een financieringsspecialist. “Ik begeleid ondernemers met aanvragen van crowdfundingsprojecten. Zo heb ik meer dan 30 jaar ervaring met alternatieve financieringen, met name crowdfunding. Samen met de klant komen we tot succesvolle projecten. Door mijn financieringservaring heb ik een brede en vooral creatieve manier van denken in financieringen. Met hun accountants en boekhouders help ik aanvragen van ondernemers voorbereiden. Zo kunnen we samen sterk ondernemen.”

Informatie

Bent u op zoek naar alternatieve of traditionele financiering? Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland helpt u graag verder! Neem gerust eens vrijblijvend contact op.