< p>

Workshop Financiering anders dan bij een bank - Claassen, Moolenbeek en Partners

Workshop Financiering anders dan bij een bank

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
15 januari 2020Op dinsdag 11 februari 2020 verzorgt Waldy van de Walle de workshop ‘Financiering anders dan bij een bank’. De wereld van financieren is de afgelopen 10 jaar fors veranderd. Ging je vroeger naar je huisbank voor een financiering, tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden. In deze interactieve presentatie laat Waldy zien hoe de financiële wereld zich heeft ontwikkeld, welke mogelijkheden er zijn en hoe je ze kunt benutten. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op crowdfinanciering (crowdfunding). Hoe zit dit in elkaar en waar moet je als MKB ondernemer op letten? Maar ook de kant van de investeerder wordt belicht. Welke risico’s zijn eraan verbonden en waar kun je crowdfunding allemaal voor gebruiken.

De workshop vindt plaats van 16:45 – 19:30 in Bergen op Zoom. Heb je interesse? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via deze link. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Waldy van de Walle

Over Waldy

Waldy van de Walle is zeer ervaren in het begeleiden van ondernemingen. Daarnaast is hij Business Valuator die regelmatig wordt ingezet bij het waarderen van onderneming. Hij is een van de Register Adviseurs Bedrijfsoverdrachten binnen Claassen Moolenbeek & Partners (). Hij heeft ruime ervaring in overdrachten van ondernemingen, zowel familiale overdrachten als het verkopen en aankopen van ondernemingen.