< p>

Workshop Businessplanning - Haal meer uit je bedrijf! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Workshop Businessplanning – Haal meer uit je bedrijf!

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
2 november 2013Je hebt grootse ideeën voor de toekomst. Vol kansen en mogelijkheden. Maar de waan van de dag is sterker dan je ambitie. Want die mailtjes wachten toch écht op een antwoord. En de administratie moet ook gebeuren. Klopt. En dat gaat niet veranderen.

Wordt het misschien eens tijd voor een goed plan voor je onderneming? Zo een waarmee je wat meer AAN je bedrijf werkt, in plaats van IN je bedrijf. Een plan dat structuur aanbrengt in je ideeën en kansen toetst op haalbaarheid. Want ja, er is veel haalbaar. Maar hoe krijg je er de vingers achter? En hoe zorg je voor een goede balans tussen commercie, organisatie en financiën? Lastige vragen, maar je herkent ze hè?

Voor wie is deze workshop interessant?

Voor alle ondernemers van starters tot bestaande bedrijven die structureel AAN hun bedrijf willen werken om er meer uit te halen.

Wat mag je verwachten?

Dag 1: maandag 9 december 2013

Maak op een interactieve en praktijkgerichte manier kennis met de ins en outs van een goed businessplan. Waarom heb ik een plan nodig, wat kan ik er mee bereiken, wat is een goed plan, wat staat daar dan allemaal in, hoe bouw ik dat op, hoe kom ik aan al die informatie en welke keuze moet ik daarbij maken.

Dag 2: maandag 13 januari 2014

Werk (verder) aan je eigen plan. De hele dag is er gelegenheid om met elkaar en met de adviseur van CM&P te klankborden over je strategie, de keuzes waar je voor staat en hoe je dat kunt vertalen in je businessplan. Eindelijk eens in alle concentratie aan de slag met de toekomst van je eigen onderneming. Je doet je bedrijf (en jezelf) daarmee een groot plezier.

Dag 3: maandag 27 januari 2014

Leg de laatste hand aan je businessplan en bereid je voor het te presenteren. Hoe breng ik mijn plannen goed voor het voetlicht, bij die samenwerkingspartner, die prospect, die bank of die investeerder. Leer je bedrijf presenteren op de groep van de workshop en ontvang feedback. Delen en leren van elkaar is een belangrijk onderdeel van deze workshopserie.

Introductie aanbieding

CM&P Venray biedt deze 3-daagse workshop aan tegen een extra aantrekkelijk tarief. Individuele maatwerk adviestrajecten zijn doorgaans een grotere investering en daardoor niet voor alle bedrijven haalbaar. We bieden u nu een actieve workshop die betaalbaar is en zeker zo doeltreffend. De workshop kost nu slechts € 375,– (excl. BTW) per deelnemer. Dat komt neer op € 125,– per dag, inclusief materialen, zaalhuur, koffie / frisdrank, lunch en drankje na afloop. Alle dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen uiterlijk om 16.30 uur. Locatie is ons kantoor CM&P Venray, Keizersveld 50e, 5803 AN Venray.

Inschrijven?

Schrijf je vóór 30 november 2013 in voor de 3-daagse workshop Businessplanning van CM&P. Voor maximaal 12 deelnemers is plaats en vanaf 8 deelnemers gaat de workshop door. Betaling dient vooraf plaats te vinden om deel te kunnen nemen. Schrijf nu in via bart.lemmen@cmenp.nl. Voor meer informatie neem contact op met Bart Lemmen 06-31045337.

Testimonials van deelnemers aan de voorgaande workshops

 • Een workshop waarbij je de handvatten krijgt aangereikt voor een goed doordacht ondernemingsplan.
 • De laagdrempeligheid sluit goed aan bij de behoeften van de doelgroep
 • Tijdens de workshop kom je tot nieuwe inzichten en krijg je professioneel advies over de uitwerking en haalbaarheid.
 • De workshop komt van een professioneel businesscoach die je met je neus op de feiten drukt, zonder denigrerend over te komen.
 • De workshop is een aanrader voor MKB bedrijven maar ook voor ZZP´ers die verder willen komen.
 • Meedoen dwingt je om na te denken over waar je naar toe wil met je bedrijf.
 • Het geeft je de tools om de gekozen strategie ook uit te gaan voeren.
 • De juiste vragen worden gesteld waardoor je na gaat denken.
 • Je leert echt focus aan te brengen en keuzes te maken.
 • Normaal betaal je veel meer voor dit soort adviezen.
 • Het is van toegevoegde waarde dat je binnen de groep ook met de andere ondernemers kunt sparren.
 • Je leert vanuit een ander perspectief naar je onderneming te kijken.

 

“Winnaars hebben een plan, verliezers excuses”