< p>

Workshop Acquisitie – Haal meer uit uw bedrijf! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Workshop Acquisitie – Haal meer uit uw bedrijf!

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
8 januari 2016Vaak wordt acquisitie als lastig ervaren door ondernemers! Maar het is een belangrijk bedrijfsproces. Middels netwerken, marketing- en commerciële activiteiten proberen we bij klanten aan tafel te komen. Maar als we daar zitten verkopen we veelal vanuit het standaard ‘product’ denken. De vraag is of dit wel is wat de klant wil; dus achterhalen van de klant zijn “behoeften?” is essentieel. Vanuit die informatie kijken naar een oplossing voor die klant. Waar het uiteindelijk om gaat, is om zoveel mogelijk te halen uit (nieuwe) klanten. We kunnen veel meer halen uit zo’n verkoopgesprek.
Veel verkopers beweren dat als ze eenmaal bij de prospect aan tafel zitten, het allemaal wel goed komt. Maar is dit ook zo? Een acquisitiegesprek dient anders gevoerd te worden dan een verkoopgesprek bij een bestaande klant. Je moet snel “echt” contact maken en veel inventariserende vragen stellen zonder irritant te zijn. Dit is een vak apart en daarom deze training.

Herkenbaar?
Schrijf je dan nu in voor de workshop Acquisitie van CM&P

Workshop programma:

In deze workshop zullen we kijken welke zaken van belang zijn in het acquisitie gesprek, hoe achterhaal je de klantbehoefte, wat zijn klantsignalen, hoe kan ik die klant overtuigen, hoe om te gaan met bezwaren en hoe sluit ik het nu de deal. Hierbij is het doel om de kans te vergroten om van een prospect een klant te maken. Op een interactieve en praktijkgerichte manier maak je kennis met de “ins en outs” van acquisitie. We gaan niet alleen theorie behandelen, maar ook vooral DOEN.

Wij bieden een actieve workshop aan die betaalbaar is en zeker doeltreffend. Uw investering voor deze doeltreffende workshop bedraagt € 250,– (excl. BTW) per deelnemer.  Deze prijs is ALL-IN dus inclusief materialen, zaalhuur, koffie / frisdrank, lunch en drankje na afloop.

De workshop begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Locatie is ons kantoor CM&P Venray, Keizersveld 50e, 5803 AN Venray.

Geplande cursusdatum:
o Donderdag 18 februari 2016, aanvang 9.00 uur – 16.00 uur.
Aanmelden voor 4 februari 2016 => Vol is Vol !

Schrijf u tijdig in want er is slechts plaats voor maximaal 8 deelnemers per workshop. Betaling dient vooraf plaats te vinden om deel te kunnen nemen. Schrijf nu in via secretariaat@cmenpvenray.nl

Testimonials van deelnemers aan de voorgaande workshops

“Klanten kom je overal tegen, je moet ze echter wel effectief spreken om een opdracht te verwerven, en daar is deze workshop voor”.

“Het delen van ervaringen met ondernemers onder elkaar en de discussie hierover heb ik als nuttig en prettig ervaren met veel herkenning”.

“De laagdrempeligheid en praktijkgerichtheid sluit goed aan bij de mijn behoeften”.

“Tijdens de workshop kom je tot nieuwe inzichten en krijg je professioneel advies over de uitwerking en haalbaarheid”.

“Heb door de workshop inzicht gekregen dat het denken vanuit de klant zijn probleem meer kan opleveren dan vanuit mijn producten”.

“Meedoen dwingt je om na te denken over hoe jij je verkoopgesprek nu voert en waarin je je kan verbeteren”.

“De workshop is een aanrader voor MKB bedrijven algemeen, maar ook voor ZZP ́ers die verder willen komen”.

“Normaal betaal je veel meer voor dit soort trainingen en is het veel minder interactief. Veel geleerd vandaag”.