< p>

Wij helpen ondernemers, help jij ons? - Claassen, Moolenbeek en Partners

Wij helpen ondernemers, help jij ons?

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
15 mei 2019Een helpende hand, dat kan nooit kwaad. Mogen we jouw helpende hand vragen?

Als ondernemer weet je, de markt staat nooit stil. Je moet je blijven ontwikkelen, leren, aanpassen, uitbreiden, en investeren om te kunnen blijven groeien. Ook wij zijn gericht op groei, en daarom zoeken wij nieuwe adviseurs die zich als partner bij ons aan willen sluiten, met name in Noord Nederland.

 

Wij zoeken collegae met de juiste achtergrond en drive

Wil jij graag in “de keuken”  kijken van andere ondernemers, met een scherpe analytische blik de ondernemer kunnen helpen naar meer succes?

De vrijheid van zelfstandig ondernemen. De dankbaarheid van de klant. De mogelijkheid om NEE te zeggen tegen een opdracht. Maar mét de ondersteuning en coaching van een organisatie met bestaansrecht.

Begint het al te kriebelen?

Wij zoeken kandidaten met een HBO+ niveau bijvoorbeeld in Bedrijfskunde/Economie. Veel gevoel voor financiën, een goed analytisch vermogen en vooral beschikkend over een goed luisterend oor.

 

Hulpvraag

Onze partners helpen MKB-ondernemers met verschillende vraagstukken. In de afgelopen jaren hebben we honderden ondernemers geholpen met een helder bedrijfsstrategie, aan de juiste financiële middelen en/of de aan- of verkoop van een onderneming. Dagelijks maken onze partner de belofte waar: wij helpen je met succesvol ondernemen.

Vandaag zijn we zo brutaal om zelf de hulpvraag bij jou neer te leggen:

Ken of ben jij iemand die de juiste skills en motivatie heeft om zich aan te sluiten bij een netwerk van bedrijfskundige professionals?

Neem dan contact op met Bart van Dijk (Directie CM&P) of voor Noord Nederland met Anjo Boxem (Partner & Recruiter Noord Nederland) 

Wil je nog wat meer informatie, bezoek dan onze website www.cmenp.nl/word-partner.

ing. Bart van Dijk

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Bart van Dijk, binnen het directieteam van Claassen,Moolenbeek&Partner is hij verantwoordelijk voor recruitment van nieuwe partners. Bel tijdens kantooruren naar 040-2121120

Woonachtig in de Provincie Groningen, Friesland of Drenthe? We ontmoeten kandidaat partners voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag op onze kantoren in de stad Groningen of Emmen.