< p>

Welkom bij ons nieuwe Ondernemersbulletin - Claassen, Moolenbeek en Partners

Welkom bij ons nieuwe Ondernemersbulletin

Deel deze pagina

2 september 2013Ons doel met dit bulletin is om u, in uw rol als ondernemer, te prikkelen ook aan uw bedrijf te werken. Het werken in uw bedrijf slokt vaak zoveel van uw tijd op, dat even afstand nemen voor reflectie er niet bij is. Natuurlijk, in deze tijd van economische crisis heeft u alle aandacht nodig om te zorgen dat uw bedrijf overleeft. De ervaring in onze adviespraktijken is dat even afstand nemen, reflecteren op de situatie en nadenken over de (nabije) toekomst, vaak leidt tot geniale ingevingen die de ondernemer geen windeieren leggen. Kortom, werken aan uw bedrijf kan het werken in uw bedrijf verlichten.

Om u tot werken aan uw bedrijf te verleiden, treft u in elk bulletin enkele artikelen aan over specifieke ondernemersthema’s. Die artikelen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen als ondernemer of op specifieke gevallen uit onze eigen adviespraktijken. Mocht het zo zijn dat bij het werken aan uw bedrijf de behoefte ontstaat om te sparren, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen met een van ons.

Wij streven ernaar om 4 tot 6 keer per jaar een bulletin uit te brengen. Ons uitgangspunt daarbij is dat kwaliteit belangrijker dan kwantiteit: wat wij vertellen moet voor u relevant en interessant zijn en blijven.

Wie zijn wij?

Wij zijn drie partners van Claassen, Moolenbeek & Partners gevestigd in Hilversum. Elk van ons is zelfstandig ondernemer en adviseert ondernemers in het MKB. Wanneer u meer wilt weten over onze expertises en achtergrond,
klikt u hier
.