VERTEGENWOORDIGER BENELUX

Deel deze pagina

4 februari 2013

Verkoop zit in je bloed, je tweede naam is COMMERCIEEL en je hebt een neus voor kansen. Je houdt van onafhankelijkheid. Beantwoord je de meeste antwoorden met ‘JA!’ dan komen wij graag met jou in contact voor de vacature als vertegenwoordiger Benelux.

Wie is MVH Stuwadoring.

MVH Stuwadoring is gespecialiseerd in het laden en lossen van stukgoederen opgeslagen in containers (stripping en stuffing). De goederen worden vanuit de container gelost. Naar gelang de wensen van de klant worden ze opgetast op paletten (stripping). Of de goederen worden vanaf paletten opgeslagen in containers (stuffing). Hierbij is het vermijden van nutteloze ruimte een kostenbesparend issue voor de klant. Dit kan op locatie bij de klant maar in de toekomst ook op eigen locaties van MVH Stuwadoring.

Functie-eisen.

MVH Stuwadoring is op zoek naar een enthousiaste, gedreven vertegenwoordiger die het uiterste uit zichtzelf wil halen en daarvoor goed beloond wil worden. De agent moet de feeling kunnen hebben wat de klant of de prospect wenst.

De vertegenwoordiger heeft een bewezen trackrecord in de laad-, los en overslagsector. Met name in het containervervoer via zeeschepen.

De vertegenwoordiger heeft een breed relatienetwerk in de doelgroepen: importerende en exporterende (voedings)industrieën, scheepsagenten, expediteurs etc. Daarnaast heeft de vertegenwoordiger affiniteit met de doelgroepen. Tevens heeft de vertegenwoordiger goede contacten in de havens van Rotterdam – Vlissingen & Antwerpen.

De vertegenwoordiger heeft veel vrijheid. U bezit de discipline om daarmee verantwoord om te gaan. Als agent ben je een pionier en bepaal je zelf het succes.

Wat bied MVH Stuwadoring.

  • Een echt partnerschip met unieke kansen om deze verder uit te breiden.
  • Aantrekkelijke commerciële voorwaarden.
  • Marktconforme waardering
  • Je wordt onderdeel van een sterk groeiend bedrijf.

 

Kun je je vinden in bovenstaand profiel. Wil je dieper ingaan op dit functieprofiel. Stuur dan een brief met motivatie naar Claassen, Moolenbeek & Partners – Lange Bellingstraat 2 – 4561 AE Hulst. Wilt u meer informatie neem dan contact op met 0114 – 76 00 76.