< p>

Vacature Marketing Communicatie Medewerker

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Marketing Communicatie Medewerker (24u- 32u p/week)

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons gaat helpen bij onze interne en externe online-communicatie.

Op een mooie plek in Eindhoven, nabij het centrum en goed bereikbaar, werk jij actief mee aan de positionering van Claassen, Moolenbeek & Partners als dé vertrouwenspersoon die MKB-ondernemers in Nederland helpt succesvoller te ondernemen.

Onze belangrijkste kernwaarde is: Ondernemerschap! Onze partners zijn ondernemers en adviseren ondernemers op het gebied van strategie, financiering en bedrijfsoverdracht.

Op dit moment kennen we circa 60 partners en 25 kantoren in Nederland.

In jouw rol ga je Directie en Partners actief ondersteunen bij onze positionering. Je hebt een actieve bijdrage in de externe communicatie en publicaties naar en voor klanten. Daarnaast buig jij je ook over onze arbeidsmarkt­-communicatie, gericht op de werving van nieuwe partners.

Belangrijk doel bij de interne communicatie is om de partners, allen zelfstandige professionals, verspreid over Nederland, te verbinden met elkaar.

Meetbare resultaten maken ons enthousiast. Jouw doelen zijn dus:

  • aantoonbaar resultaat in het aantal leads, potentiele klanten én potentiele partners
  • door de interne communicatie wordt succes en samenwerking vergroot 

De functie:

Als marketing communicatie medewerker heb je zowel een adviserende als uitvoerende rol. Je adviseert directie en partners inzake communicatievraagstukken en voert deze ook uit. Voor zowel externe als interne communicatie schrijf en redigeer je teksten (website, intranet, nieuwsbrief, social media kanalen etc.).

Je ziet kritisch toe op een juiste uitstraling van alle communicatie uitingen en komt proactief met voorstellen ter verbetering. Je bent ervaren met online­communicatie en hebt ervaring met contentmarketing en het opstellen van een contentstrategie. Het betreft een functie voor 24 – 32 uur per week, de exacte werktijden zijn in overleg te bepalen.

Wat zoeken wij in jou:

  • HBO- opleiding op het gebied van (bedrijfs) communicatie en enige jaren werkervaring als marketeer in zakelijke commerciële dienstverlening;
  • MBO+ richting marketing communicatie met minstens 7 jaar werkervaring;
  • Je hebt ervaring met doelgroepgericht schrijven, bent een ster in het redigeren van teksten;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten, het onderhouden en optimaliseren van een website (WordPress) en social media;
  • Analyse is echt jouw ding. Natuurlijk maak je gebruik van Google Analytics en social media dashboards.
  • Ervaring met Canva – of vergelijkbaar ontwerptool – is een pre.

Wat wij bieden:

Wij bieden jou een goed salaris tussen € 2.800,- en € 3.700,- bruto per maand (op basis van 40uur) in een ondernemende organisatie waar jij je talenten vol kan benutten. Veel zelfstandigheid, immers dat hoort bij een organisatie die staat voor ondernemerschap. Het is een functie waar jij als specialist redelijk ‘stand alone’ opereert. Je rapporteert direct aan de directie. Je werkt samen met externe online-marketingbureau, website-bouwer en mediabedrijven.

Reageren: 

Stuur jouw motivatie met CV naar bart.vandijk@cmenp.nl. Voor meer informatie kan je ook bellen naar Bart van Dijk (directie) 06-51358904.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.