< p>

Vacature business consultant - Lees hier meer info over CM&P

Vacature business consultant

Business consultant gezocht! De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is helpen ondernemers succesvol(ler) maken. Zit ondernemerschap bij jou in het bloed en wil je ondernemers helpen om succesvol te ondernemen op gebied van strategie? Dan is de vacature business consultant wellicht wat voor jou. Wij zijn op zoek naar business consultants voor onze partnerkantoren in heel Nederland.

Over CM&P

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Partner vacature: Business consultant bij CM&P

Als business consultant adviseer je een DGA/ondernemer bij ondernemersvraagstukken. Je blijft 100% zelfstandig, maar bent niet alleen. Je krijgt toegang tot onze succesvolle methoden en zal de voordelen van onze naamsbekendheid snel merken. CM&P is op zoek naar iemand die goed kan luisteren, analytisch en punctueel is, ondernemerschap in zijn of haar bloed heeft zitten en een goed gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft.

Aanbod

  • Kennisdeling met onze partners;
  • Ondersteuning en coaching van een organisatie met bestaansrecht;
  • Een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
  • Veel vrijheid;
  • Toegang tot succesvolle methoden;
  • Mogelijkheid om op kantoor te werken;
  • En meer….

Functie-eisen vacature business consultant

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als business consultant;

Een partner aan het woord

Ruud Huising besloot in 2011 om als Partner toe te treden tot CM&P. Een stukje uit zijn ervaring:

“Het meest leuke aan partner zijn is voor mij toch wel het ‘naast de ondernemer staan’ en de rol van vertrouwenspersoon waarmaken: het reilen en zeilen van de onderneming goed volgen en zorgen dat zaken op de rit staan en blijven, met de juiste koers en strategie. Mijn accountancy achtergrond en managementervaring sluiten daar goed bij aan.”

De vragen waar wij ondernemers mee kunnen helpen zijn heel divers. Zo help ik ondernemers met managementondersteuning, ondernemingsplanning, financieringen, ondersteunen van ondernemingen in Bijzonder Beheer, waardebepalingen van ondernemingen en bij bedrijfsoverdrachten. Geen opdracht is hetzelfde.

Herken jij jezelf in bovenstaand partnerprofiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan op de vacature business consultant! Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Overname adviseur