< p>

Vacature business consultant - Lees hier meer info over CM&P

Vacature business consultant

Business consultant gezocht!

De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is ondernemers helpen om succesvol(ler) te worden. Zit ondernemerschap ook bij jou in het bloed en wil je ondernemers helpen om succesvol te ondernemen op het gebied van strategie, financiering of bedrijfsoverdracht? Dan is deze vacature business consultant, waarbij je partner wordt bij CM&P, wellicht wat voor jou. Wij zijn op zoek naar business consultants voor onze partnerkantoren in heel Nederland.

Over CM&P

Claassen, Moolenbeek & Partners is een adviesorganisatie die zich richt op het MKB in Nederland. CM&P helpt ondernemers succesvoller te ondernemen op drie gebieden:

Wat houdt de vacature business consultant in?

Als business consultant adviseer je een DGA/ondernemer bij ondernemersvraagstukken. Je blijft 100% zelfstandig, maar bent niet alleen. Je krijgt toegang tot onze succesvolle methoden en je zult de voordelen van onze naamsbekendheid snel merken.

CM&P is op zoek naar iemand die goed kan luisteren, analytisch en punctueel is, ondernemerschap in zijn of haar bloed heeft zitten en een goed gevoel voor commercie, netwerk en relaties heeft.

Aanbod: Een opleiding tot business consultant en meer

 

 • Toegang tot succesvolle methodieken op gebied van strategie, financien en bedrijfsoverdracht.
 • Kennisdeling met onze partners;
 • Ondersteuning en coaching van een organisatie met bestaansrecht;
 • Een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij het opstarten van jouw adviespraktijk;
 • Veel vrijheid;
 • Mogelijkheid om op kantoor te werken;
 • En meer….

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Recht;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als business consultant;
 • De skills om een DGA/ondernemer te adviseren bij bedrijfskundige vraagstukken;
 • Een financieringsbehoefte waarvan je zelf minimaal €15.000 in kunt leggen. *)

*) Financiering van je praktijk

Jij weet het als geen ander. Natuurlijk hoort bij goed ondernemerschap een gedegen financiële planning en financiering. Er is werkkapitaal nodig en je doet investeringen. Uit jarenlange ervaring blijkt dat als je minimaal € 15.000 zélf in brengt, wij je kunnen helpen aan de juiste financiering.

Wat is je salaris als business consultant?

Omdat je zelfstandig ondernemer bent, hebben de verdiensten een directe relatie tot je  eigen prestaties en inzet. Het heeft enig tijd nodig voordat je een vaste klantenkring hebt opgebouwd. Met de hulp van de CM&P-organisatie versnel je dit proces enorm.

Het inkomen is dus vooral afhankelijke van de eigen inzet. Iedereen begrijpt dat als je part-time werkt er ook een part-time salaris wordt verdiend. Het inkomsten niveau varieert daarom  in de beginperiode vaak tussen de €50.000 tot €120.000. Bij succesvolle en meer ervaren partners is dat meer.

Een partner aan het woord

Ruud Huising MBA

Ruud Huising besloot in 2011 om als Partner toe te treden tot CM&P. Een stukje uit zijn ervaring:

“Het meest leuke aan partner zijn is voor mij toch wel het ‘naast de ondernemer staan’ en de rol van vertrouwenspersoon waarmaken: het reilen en zeilen van de onderneming goed volgen en zorgen dat zaken op de rit staan en blijven, met de juiste koers en strategie. Mijn accountancy achtergrond en managementervaring sluiten daar goed bij aan.”

De vragen waar wij ondernemers mee kunnen helpen zijn heel divers. Zo help ik ondernemers met managementondersteuning, ondernemingsplanning, financieringen, ondersteunen van ondernemingen in Bijzonder Beheer, waardebepalingen van ondernemingen en bij bedrijfsoverdrachten. Geen opdracht is hetzelfde.

Herken jij jezelf in bovenstaand partnerprofiel en ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan op de vacature business consultant! Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.

Solliciteer direct

Als jouw interesse gewekt is, kijk hier dan verder. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we contact met je op. We kunnen dan eventuele vragen bespreken en/of direct een kennismakingsgesprek inplannen.

Of eerst meer info ontvangen?

Ben je nieuwsgierig naar het partnerschap? Vul hier je e-mailadres in en we sturen je graag nadere gegevens toe.