< p>

Uw partners van C,M & P De Beemd Eindhoven - Claassen, Moolenbeek en Partners

Uw partners van C,M & P De Beemd Eindhoven

Deel deze pagina

22 februari 2014In de komende nieuwsbrieven stellen wij steeds een van onze partners van kantoor Eindhoven aan u voor. In deze nieuwsbrief is als eerste Esther Liebregts aan het woord.

Esther is geboren en getogen in Eindhoven en is van huis uit  bedrijfskundige, heeft ruime ervaring in zowel commerciële-, advies- als managementfuncties. Haar rollen heeft zij vooral vervuld in de zakelijke dienstverlening, waarbij haar kennis over het midden- en kleinbedrijf in diverse sectoren, is ontwikkeld.

Haar specialisme is vooral te vinden in het adviseren van organisaties vanuit strategisch perspectief. Eventuele noodzakelijke aanpassingen die volgen uit strategische keuzes kunnen door haar maximaal worden ondersteund door haar kennis over verandermanagement en het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen.

Esther heeft een “hands on” mentaliteit die maakt dat voorgenomen besluiten ook daadwerkelijk in de praktijk worden omgezet, met oog voor de ondernemer en zijn medewerkers. Ze durft confronterend te zijn op een coachende maar vooral constructieve manier. Enthousiasmeren van teams om nog niet betreden paden toch in te slaan is één van haar kerncompetenties.

De combinatie van haar kennis en ervaring, in relatie tot de bewezen kwaliteit van de producten en diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners geven u een uitgelezen mogelijkheid om, in samenwerking met haar, uw onderneming naar een hoger plan te brengen