< p>

Samenwerking Zuidwest-Nederland investeringsplatform

Unieke samenwerking Zuidwest-Nederland investeringsplatform

Deel deze pagina

13 november 2015Het is niet meer vanzelfsprekend dat ondernemers naar de bank kunnen voor financiering. Ze zoeken naar alternatieve kredietvormen. Informeel kapitaal is daar één van. Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) Zeeuws-Vlaanderen uit Hulst tekent vandaag een contract met Matchinvest. Dit betekent een vast aanspreekpunt voor investeerders en ondernemers in Zuidwest-Nederland.

Samenwerking CM&P – Matchinvest

Matchinvest is een landelijk platform waar ambitieuze ondernemers zich op een professionele manier kunnen presenteren aan een vaste groep serieuze investeerders. Deze investeerders, vaak ervaren ondernemers, zijn op zoek naar interessante bedrijven waar ze in kunnen participeren. Dat kunnen starters zijn, maar uiteraard ook ondernemingen die willen groeien of andere uitdagende plannen hebben waar extern kapitaal voor nodig is.

Waldy van de Walle (Partner CM&P): ‘Met deze samenwerking bereiken wij als Claassen, Moolenbeek & Partners in één keer meer dan 3500 informals, investors, verwijzers en MBI’ers. Een enorme verbreding van ons netwerk waardoor we in staat zijn om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn.’ 

De succesfactor van Matchinvest

  • Ondernemers voor ondernemers
  • Platform voor ambitieuze ondernemers
  • Serieuze investeerders, transparantie en duidelijke tarieven

Dick Edelstein (Matchinvest): ‘Deze samenwerking is een belangrijke aanvulling voor Matchinvest om in Zuidwest-Nederland in contact te komen met investeerders en ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal én die beschikken over een goed businessplan.’

Begeleiden juiste financieringsvorm

Het vinden van financiering is voor de ondernemer vaak een hele uitdaging, want het financieringslandschap is sterk veranderd. Claassen, Moolenbeek & Partners, met al meer dan 30 jaar ervaring in financieringen, is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair adviesbureau en begeleidt ondernemers in het vinden van de juiste financieringsvorm (bijvoorbeeld door middel van crowdfunding) of een combinatie ervan.