< p>

Succesvolle begeleiding en financiering

Succesvolle begeleiding en financiering van een start-up

Deel deze pagina

1 maart 2016Medio 2015 zijn we als kantoor Nijmegen in contact gekomen met Sjors Coolen en Barry van de Heuvel. Twee ambitieuze en gedreven personen, die hun droom wilden gaan waar maken. Beide wilden graag ondersteuning in het opstellen van een ondernemersplan en het verkrijgen van een financiering om hun droom te verwezenlijken.

 

Ondernemersplan

Sjors en Barry hadden al behoorlijk wat huiswerk gedaan en een eerste opzet van een ondernemersplan opgesteld. Een eerste aantal besprekingen hebben ertoe geleid dat het door hen geschreven ondernemersplan verder is uitgediept, aangescherpt en uitgewerkt. Een plan dat tevens kon dienen als onderlegger voor het financieringsplan.

“Op het moment dat we dachten er klaar voor te zijn, hebben we de hulp ingeroepen van Hendrik Savelsberg van Claassen, Moolenbeek & Partners. Even voor de zekerheid controleren en gaan dachten wij. Hij heeft ons echter meteen aan het werk gezet. Meer onderbouwing in cijfers, meer uitdiepen en doorgronden van ons plan om een scherper en duidelijker beeld te krijgen van de uitdaging die we wilden aangaan. Na een aantal kritische gesprekken en aanpassingen, voelden we dat het goed zat. Met meer zekerheid zijn we gestart met onze droom, Black & Blue.”

Financieringsplan

Het financieringsplan is door ons opgesteld en geeft een gedetailleerde beeld van de benodigde financiering. Een uitgebreide onderbouwing op zaken als: de investeringsbegroting, een gedetailleerde en beargumenteerde exploitatieprognose, een onderbouwing van de aanwezige zekerheden en informatie omtrent de aanwezige financiële middelen en investeerders. Naast de particuliere investeerders vanuit de inner-circle van Sjors en Barry was een aanvullende financiering wenselijk. De aanvullende financiering is tot stand gebracht met een MKB-financiering van Qredits. Een mooi voorbeeld van hybride, of te wel gestapelde financieren.

Start onderneming

Medio december 2015 zijn Sjors en Barry gestart met hun onderneming Black&Blue en op 20 februari 2016 was de officiële grand opening.

Een mooi succes voor een nieuw en innoverend concept. Voor meer informatie over Black & Blue kijk eens op de website http://www.black-and-blue.nl/

Wilt u ook ondersteuning bij het realiseren van uw doelen of het verkrijgen van een financiering? Neem gerust contact met ons op.