< p>

Succesvol ondernemen = de juiste financiering

Succesvol ondernemen = de juiste financiering

Deel deze pagina

25 oktober 2016

Financiering

Binnen elke levensfase van de onderneming (start – groei – consolidatie – verkoop) heeft een onderneming behoefte aan financiering. Bij een start gaat het om startkapitaal. Bij groei kan het gaan om extra financiering van werkkapitaal. Bij consolidatie kan het gaan om een overname. En bij verkoop zou u graag de verkoopprijs uiteindelijk betaald willen krijgen.

CM&P heeft een compleet pallet aan financiering

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft door haar landelijk netwerk de afgelopen jaren al diverse samenwerkingen waarvan u kunt profiteren. Hierdoor kunnen we elke vorm van financieringsvraagstuk aan. Van vastgoedfinancieringen, werkkapitaalfinancieringen, groeifinancieringen, innovatieve financieringen en alle andere vormen van financieringen.

Crowdfunding

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft met de grotere crowdfundingsplatforms samenwerkingscontracten. Hierdoor kunnen we diverse casussen al vooraf met de bemiddelaar bespreken. Zo krijgt u snel duidelijkheid of uw project financierbaar is en worden onnodige kosten vermeden. Zo ook met Geld voor Elkaar. Hierbij hebben wij rechtstreeks contact.

Kort werkkapitaal

Eén van de marktleiders van kort kapitaal is Spotcap. Spotcap is de alternatieve financier, welke slimme technologie gebruikt om binnen enkele werkdagen de kredietwaardigheid van een aanvraag te kunnen beoordelen. Op basis van recente bedrijfsgegevens. Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst begeleidt de aanvragen met de juiste aanlevering van de gegevens. Zo hebben we ook rechtstreeks contact met de riskafdeling van Spotcap.

Debiteurenfinanciering

Groeit uw onderneming snel? Dan kan dit ten koste gaan van de beschikbare liquiditeiten. Immers debiteuren betalen u binnen of buiten de gestelde betalingstermijn. Of ze hanteren hun eigen betalingstermijnen. Boozt24 biedtde ondernemer hiervoor een waardig alternatief. Op basis van uw debiteuren vindt bevoorschotting plaats. Hierdoor verhoogt u uw liquiditeit, dus uw werkkapitaal. Met Boozt24 heeft Claassen, Moolenbeek & Partners een unieke samenwerking waardoor uw aanvraag snel en volt zal worden afgehandeld. Tevens ondersteunen wij de ondernemer hierin.

Vastgoedfinanciering

Commercieel Vastgoed is bijzonder lastig te financieren. Toch zijn er goede mogelijkheden. Zo is Claassen, Moolenbeek en Partners geaccrediteerd adviseur van NIBC Vastgoed Hypotheek. Maar ook heeft Claassen, Moolenbeek & Partners een samenwerking met Black Whale. Op basis van obligaties en hypothecaire zekerheden wordt er maatwerk geleverd voor de financiering van vastgoed.

Private Equity

Claassen, Moolenbeek & Partners beschikt over meer dan 3.500 investeerders die graag willen investeren in uw onderneming. Door de unieke samenwerking met Matchinvest vertegenwoordigt Claassen, Moolenbeek & Partners zowel de ondernemers als de investeerders in Zuid-West-Nederland. Matchinvest is het platform waar ondernemers op een professionele manier hun investering kunnen presenteren aan de financier.

Meer informatie of een financieringsprobleem?

Wilt u meer informatie of heeft u een financieringsprobleem. Neem dan contact op met Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws-Vlaanderen voor meer informatie. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.