Succes in ondernemen

Deel deze pagina

27 oktober 2015Wat maakt een onderneming succesvol?

Iedereen zal het – zeker in het MKB – wel beamen: het succes van de onderneming wordt bepaald door de ondernemer! Dat is niet zo verwonderlijk. De ondernemer bepaald de meest succesvolle koers.

In deze tijd van het jaar maken al veel ondernemers de balans op: hoe succesvol 2015 wordt, is al grotendeels bekend. En er wordt al vooruitgekeken naar 2016. Uiteraard met een goede dosis optimisme.

Gaat u door met de huidige koers? Komt er een kleine koerswijziging? Of gaat het roer nu echt om?
Voor die keuze is het van belang om niet alleen naar binnen te kijken. Integendeel. Ga naar buiten. Zoek inspiratie bij mensen buiten uw bedrijf. Natuurlijk vindt u die inspiratie bij mensen in uw directe omgeving. Of in de netwerkbijeenkomsten. Bijvoorbeeld op een van de bijeenkomsten van de week van de ondernemer. In 2015 kunt u nog éénmaal naar dit evenement. Op 25 en 26 november is namelijk de laatste bijeenkomst voor 2015 gepland en wel in Amsterdam. Klik hier voor het programma.

Zoekt u het liever dichterbij huis? U bent welkom voor een inspirerend gesprek over succesvol ondernemen op een van de CM&P-kantoren bij u in de buurt.