< p>

Subsidie voor ondernemers bij inschakelen CM&P

Subsidie voor ondernemers bij inschakelen Claassen, Moolenbeek & Partners Flevoland

Deel deze pagina
Geschreven door: Ferdinand Zomerman
10 juli 2018

subsidie-cmenp

ZZP’ers en MKB ondernemers in Flevoland kunnen gebruik maken van een nieuwe voucherregeling. De provincie Flevoland biedt ondernemers een financiële tegemoetkoming bij het inschakelen van een externe deskundige die de groeiambitie vertaalt in een strategie en/of de transformatie die leidt naar meer omzet begeleidt.

Er worden drie typen vouchers uitgegeven, een daarvan is de voucher kennis & expertise. Hierbij gaat het om de inhuur van kennis, kunde en/of faciliteiten gericht op haalbaarheid, business development, investment readiness of versnelling van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten.

Eigen bijdrage ondernemer

Voor de aanvrager geldt een eigen bijdrage. De hoogte van de voucher is namelijk minimaal 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 15.000,- ex. BTW.

subsidie cmenp

Voorbeelden

Welke zakelijke vraagstukken vallen onder deze voucherregeling? Ondernemers kunnen externe deskundigheid inhuren voor bijvoorbeeld:

  • het uitwerken van een idee naar een concreet ontwerp/concept
  • het ontwikkelen van een prototype
  • het testen van een prototype in een laboratoriumomgeving
  • het doen van onderzoek naar Intellectual Property (IP)
  • een onderzoek naar financieringsmogelijkheden
  • een onderzoek naar interne procesverbetering

Meer info >> https://bit.ly/2Nt37P9

Afspraak maken

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze partners in Flevoland? Ga dan naar www.cmenp.nl/lelystad/ en neem contact op.

ing. Ferdinand Zomerman RAB FJ-BV-BM&V

Over de auteur:

Financiën en economie hebben altijd de grote belangstelling van Ferdinand Zomerman gehad. Om tot een verdere verdieping te komen, heeft Ferdinand tussen 1991 – 1996 Agrarische Bedrijfskunde (richting Financieel Economisch Management) gestudeerd aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten (nu Aeres Hogeschool Dronten).