< p>

Startende ondernemers lastig maken

Startende ondernemers helpen? Nee… lastig maken!

Deel deze pagina

2 november 2016Uiteraard leest u graag over ondernemerschap. Omdat het u boeit, omdat u wilt leren. De partners bij CM&P delen dat gevoel. Lezen bijv. graag nieuwsbrieven van vakgenoten. Van harte willen we aanbevelen  2minuteacademy.nl. Zoals zij zelf aangeven: een bron van inspiratie, inzicht en dwarsdenkerij. De dingen anders doen. Dat doen de meeste ondernemers ook.

Benno van Bongen, mede-initiatiefnemer van de eerste incubator/accelerator in Nederland, komt in de nieuwsbrief van 2minuteacademy aan het woord over startende ondernemers. Veel organisatie springen daar op in. Niet in de laatste plaats de overheid met subsidies en KvK met bijv startersdagen 2016 (klik hier voor de data)

Maak het startende ondernemers lastig!

Voor het starten van een onderneming is veel meer nodig dan een laptop, een logo en een website. 
Ondernemers weten dat. Adviseurs worden opgeroepen om het starters lastig te maken. Romantiseer het ondernemerschap niet. Kiezen voor vrijheid en eigen verantwoordelijkheid lijkt mooi, maar let op de valkuilen.

Dus bent u iemand, of kent u iemand, die een startende ondernemer wilt worden; ga met een adviseur een lastig gesprek aan. Ook onze CM&P-partners bieden gratis adviesgesprekken aan. In een uur tijd weet u meer of succesvol ondernemen ook voor u is weggelegd. Goede
startersbegeleiding is cruciaal.

 

Bron CBS: www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/04/163-duizend-nieuwe-bedrijven-opgericht-in-2015