< p>

Samenwerking Spotcap en CM&P

Spotcap: een FinTech alternatief

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart van Dijk
11 april 2018Spotcap: zakelijke financiering voor MKB-ondernemers

Claassen, Moolenbeek & Partners is partner van Spotcap. MKB-ondernemers kunnen door deze samenwerking financiering aanvragen tot €300.000 en een looptijd tot maximaal 24 maanden.

Eenvoudig en binnen één werkdag

Via Claassen, Moolenbeek & Partners kan een financieringsaanvraag bij Spotcap eenvoudig worden ingediend. Nadat alle documentatie online is aangeleverd, wordt jouw aanvraag binnen één werkdag beoordeeld. Bij goedkeuring wordt er een compleet vrijblijvend aanbod gedaan met concurrerende tarieven. Daarbij gaat het om blanco financiering; zonder zekerheden of borgstelling.

Komt u in aanmerking?

Een bedrijf komt in aanmerking voor een zakelijke financiering bij Spotcap als het minimaal 24 maanden actief is en een minimale jaaromzet van €200.000 genereert. De maandelijkse rente bedraagt doorgaans tussen de 0,9% en 1,3%, afhankelijk van het risicoprofiel van de onderneming.

Aanvraag via CM&P = voordeel

Dien je de aanvraag in via Claassen, Moolenbeek & Partners, dan profiteer je bovendien direct van voordeel. Door onze samenwerking met Spotcap ontvang je namelijk korting op de eenmalige afsluitprovisie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in het aanvragen van zakelijke financiering bij Spotcap? Neem dan contact op met jouw CM&P adviseur.

FinTech is een samentrekking van de Engelse woorden financial en technology. Met andere woorden: het begrip omvat alle innovatieve financiële producten en diensten die de manier waarop we met geld omgaan vereenvoudigt en versnelt.