Provincie Limburg en Rabobank ondertekenen intentieverklaring MKB Kredietunie

Deel deze pagina

2 maart 2015MKB-ondernemers kunnen nu ook in Limburg op relatief laagdrempelige wijze aan krediet komen

De MKB Kredietunie Noord-Limburg is een feit. Vanochtend, maandag 2 maart, wist een groot gezelschap van rechtstreeks betrokkenen, ondernemers, mediavertegenwoordigers en andere belangstellenden de weg te vinden naar de Innovatoren in Venlo voor de lancering van de MKB Kredietunie Noord-Limburg. Hiermee is er nu een alternatieve, toegankelijkere vorm van financiering beschikbaar voor MKB-ondernemers in het noorden van Limburg. En nog meer goed nieuws: de overige regio’s in de provincie zullen snel volgen.

Intentieverklaring Gedeputeerden Twan Beurskens en Dick Hak, directeur van Rabobank Venlo, ondertekenden samen met Jan Janssen (voorzitter van MKB Kredietunie Noord-Limburg) de intentieverklaring voor de MKB Kredietunie Noord-Limburg. Dit betekent niet alleen brede erkenning, met name voor degenen die zich met grote inzet voor dit initiatief sterk hebben gemaakt, maar ook dat voor veel MKB-ondernemers in onze provincie noemenswaardige financiële ondersteuning een stuk dichterbij komt.

Het begin is er! MKB Kredietunie is nu dus open voor aanvragen en krediet gevers. MKB Noord-Limburg zal binnen MKB-Limburg de kartrekker en tevens blauwdruk zijn voor de andere afdelingen. MKB-Limburg is voornemens om in 2015 kredietunies over de gehele provincie uit te rollen, zodat nóg meer van de leden hierop aanspraak kunnen maken.

Vanuit CM&P | Venray is Bart Lemmen als mede-initiator actief betrokken bij de opzet en uitwerking van MKB Kredietunie Noord-Limburg. Voor meer inhoudelijke informatie zie www.mkbkredietunie.nl / noord-limburg@mkbkredietunie.nl