< p>

Proeflokaal Goesting - Een schot in de roos! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Proeflokaal Goesting – Een schot in de roos!

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart Lemmen
10 januari 2017Op 1 december 2015 opende ik Proeflokaal Goesting. Het blijkt een schot in de roos te zijn. We verkopen ook niet zomaar bier of wijn, we verkopen beleving. Beleving creëert het onderscheidend vermogen tussen een biertje thuis op de bank en een biertje genoten bij Goesting. Zo hebben we Goesting dan ook ingericht, in één open ruimte door middel van eyecatchers verschillende belevingen realiseren en daarmee een besloten en knus gevoel creëren. Daar was flinke verbouwing voor nodig. Daarvoor ben ik volledig door de bank gefinancierd.

Investeren in goede begeleiding

Ik heb goede begeleiding gezocht bij het maken van mijn ondernemingsplan. Die investering heeft me veel opgeleverd! De Rabobank heeft uiteindelijk de financiering verstrekt op basis van het plan en het verhaal erbij. Die begeleiding komt van mijn accountant en bedrijfsadviseur bij CM&P. Zij hebben mij geleerd om het plan naar een financiering toe te schrijven. Daar weet je als horecaondernemer toch minder van af. Het betekent dat je cijfers onderbouwt met kengetallen uit de branche. Dat de terugbetaling van de lening goed gestaafd is. Ik heb zelfs een rapport van de bedrijfsadviseur kunnen toevoegen waaruit blijkt dat hij het een haalbaar plan vindt.

Probleem

Het verkrijgen van financiering bij de bank voor mijn bedrijfsplan.

Oplossing

Het plan dat ik voor mijn onderneming had samen met CM&P en accountant professionaliseren en naar een financiering toe schrijven.

Succes

De Rabobank heeft naar aanleiding van het plan, en mijn verhaal daarbij, volledige financiering verleend.

Winnaar VOP 2017

En dat het nu door meerderen haalbaar geacht wordt blijkt wel uit het winnen van de Venrayse Ondernemersprijs 2017. Hier zijn we trots op!Proeflokaal Goesting VOP 2017_6

Proeflokaal Goesting VOP 2017_8Proeflokaal Goesting VOP 2017_7Proeflokaal Goesting VOP 2017_5Proeflokaal Goesting VOP 2017_4Proeflokaal Goesting VOP 2017_3Proeflokaal Goesting VOP 2017_2Proeflokaal Goesting VOP 2017_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

drs. ing. Bart Lemmen

Over de auteur

drs. ing. Bart Lemmen RAB

Bart Lemmen is zeer ervaren in het samenbrengen van mensen binnen een onderneming. Heb je interesse in wat hij voor jou kan betekenen en wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met hem op via 06-31045337 of mail.