PIN Voorschot, het nieuwe zakelijke krediet

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
20 juni 2017

PIN voorschot

U wilt de voorraad voorfinancieren, een nieuwe vestiging openen of misschien wel online gaan uitbreiden. Plannen waar geld voor nodig is. Gebruikt u een pinautomaat voor betalingstransacties? Dan biedt PIN Voorschot van EMF Finance mogelijkheden.

Samenwerking

CM&P werkt samen met PIN Voorschot. Zo kunnen we ondernemers op korte termijn financiering aanbieden. Op een geautomatiseerde en flexibele manier wordt de financiering afgelost. PIN Voorschot is onderdeel van European Merchant Finance BV. EMF Finance wil het Nederlandse kleinbedrijf op eenvoudige wijze van kapitaal voorzien en ondernemers ondersteunen bij het succesvol maken van hun bedrijf.

Hoe werkt het?

PIN Voorschot is mogelijk wanneer u een fysieke winkel heeft. EMF Finance koopt een gedeel­te van de pinomzet van de komende 3 of 6 maanden en betaalt daarvoor een voorschot in de vorm van een bedrag tussen de €2.000,- en €50.000,-. Gedurende de termijn van de financiering wordt de pinomzet automatisch gesplitst in twee bedragen. Eén bedrag gaat naar EMF Finance als aflossing. Het andere bedrag gaat, net zoals daarvoor, naar de rekening van de ondernemer. Zodoende wordt iedere dag een beetje af­gelost, afhankelijk van de pinomzet van die dag. Als er veel omzet is wordt meer afgelost; als er weinig of geen omzet is wordt die dag minder of niets afgelost.

Uw voordeel

  • Afbetaling is flexibel, zonder vaste betalingstermijn en beweegt mee met de dagelijkse omzet.
  • Looptijd 3 tot 6 maanden
  • Veel aanvragen goedgekeurd
  • Persoonlijk contact
  • Snel beschikbaar

Meer info

Wilt u meer weten over deze vorm van financieren? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.