< p>

PAUL VAN BEEK VAN CMENP KRIJGT EUROPESE AANBESTEDING GEGUND - Claassen, Moolenbeek en Partners

PAUL VAN BEEK VAN CMENP KRIJGT EUROPESE AANBESTEDING GEGUND

Deel deze pagina

19 februari 2016Voor ondernemers met een financieringsvraagstuk of in “zwaar weer” heeft de gemeente Tilburg budget om extern deskundige in te schakelen. Ook voor starters met een uitkering die graag een bedrijf willen starten wordt extern specialisme ingekocht.

Al jaren wordt door de Gemeente Tilburg, Paul van Beek van kantoor ’s-Hertogenbosch, gevraagd hulp te bieden bij ondernemers in zwaar weer of met een financieringsvraag. Nu is dit budget geformaliseerd door een aanbesteding voor vier jaar.

Paul van Beek heeft de aanbesteding voor beide kavels gegund gekregen. Een mooie prestatie maar vooral fijn voor de ondernemers in de omgeving Tilburg, die hierdoor indirect een beroep op hem kunnen doen. Er zijn door Claassen, Moolenbeek en Partners al veel ondernemers intensief begeleid wat inmiddels mooie winstgevende werkgevers zijn geworden.

De inschrijving op de aanbesteding werd beoordeeld op basis van:

  1. het plan van aanpak;
  2. de key issues rondom de specifieke onderneming en de trends en ontwikkelingen in de branche aan bod kwamen;
  3. CV van de inschrijver, hierbij werd voornamelijk gekeken naar achtergrond en ervaring van de betreffende extern deskundige;

 

Voor alle drie de punten is door Claassen, Moolenbeek en Partners aangetoond dat de organisatie een aanzienlijke toegevoegde waarde biedt. Met name bij doorstarters kwam dit nadrukkelijk naar voren. Een mooi compliment!