< p>

Jos Levink - Claassen, Moolenbeek en Partners
“Van interim manager naar partner voor ondernemend Tilburg”

Keuze voor CM&P

“Terwijl ik mij weer aan het oriënteren was op een nieuwe interim opdracht kwam Claassen, Moolenbeek & Partners op mijn pad. Ik heb vanaf dat moment nooit getwijfeld; ik wilde graag partner worden! Zelfstandig bedrijfsconsultant zijn met behoud van je vrijheid en je eigen manier van werken. De afwisseling in opdrachten en werkzaamheden en het deel uitmaken van een succesvolle samenwerkingsformule, waren de belangrijkste overwegingen voor mij om te kiezen voor het partnerschap bij CM&P.”

Een juiste fit!

Jos geniet dagelijks van het partner zijn en de afwisseling in zijn werkzaamheden. De keuze om juist in Tilburg partner te worden was voor hem een logische: “Na jaren in Tilburg gestudeerd te hebben (doctoraal Bedrijfseconomie en postdoctoraal Accountancy) kende ik de stad en draag die een warm hart toe. Ook kende ik de bedrijvigheid in Tilburg en het kantoor sprak mij zeer aan.”
Het kantoor van Claassen, Moolenbeek & Partners is gevestigd in een prachtig pand aan de Goirkestraat 84: “Een fantastische plek om te werken, een prachtige ruimte om mensen te ontvangen en gelegen op een mooie centrale plek in Tilburg.”

Netwerken

Over zijn start als partner bij CM&P in Tilburg vertelt Jos dat hij het eerste jaar flink genetwerkt heeft: “Ik leerde de stad opnieuw kennen, sprak veel ondernemers en sloot me aan bij ondernemers-netwerk BNI Bonaparte. Tilburg is en blijft een echte ondernemersstad, voor het zakendoen geldt: je bent, wie je kent. Het is zeker belangrijk om een goed netwerk te hebben en onderhouden.”

Meer partners op kantoor

Jos kijkt ernaar uit een nieuwe partner(s) op het kantoor in Tilburg te begroeten. Hoewel Jos zelf inmiddels veelal werkt voor een vaste klantengroep, weet hij dat er nog veel groei in Tilburg te behalen valt.
Wil je aan de slag als zelfstandig ondernemer in de eigen omgeving? Ambieer je een rol als adviseur voor MKB- ondernemers (DGA’s) op het gebied van strategie (meerjarenplanning), financiering en bedrijfsovername? Wil je niet alleen op kantoor zitten? Dan word je door Jos uitgenodigd om je te oriënteren op het partnerschap bij CM&P.