< p>

Bjorn Hoejenbos - Claassen, Moolenbeek en Partners
“Van manager bij de bank naar als ondernemer aan tafel bij de klant”

De voordelen van ondernemerschap

Bjorn was al ondernemer voordat hij bij CM&P kwam. Hij had een bedrijf opgebouwd in het beheer van appartementencomplexen voor Verenigingen van Eigenaren. Hij ontwikkelde samen met een compagnon een transparant model voor VVE’s. “Het was een goed lopend bedrijf geworden, en ik heb genoten van de start en de uitbouw van deze onderneming. Inmiddels heb ik het bedrijf verkocht.”

Ik vind proactief klantencontact belangrijk

Bjorn heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam en begon zijn carrière bij ING met een traineeship. Hij heeft daarna een aantal jaren gewerkt in commerciële functies bij ING waarna hij in 2012 een interne managementbaan accepteerde. “Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik het directe klantencontact begon te missen. Ik realiseerde mezelf dat het breed adviseren, op financieel en strategisch niveau me goed lag en dat ik daar te weinig mee deed. Op dat moment nam CM&P contact met me op. Dat was op het juiste moment. Ik had al eens met hen gewerkt en mijn ervaring was dat het een transparant, objectief kantoor is dat voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding werkt.”

CM&P is voor mij zelfstandig maar niet alleen

Bjorn onderschrijft de stelling van CM&P “zelfstandig maar niet alleen”. “Je draait gewoon je eigen business, maar staat er niet alleen voor; je kunt met collega’s sparren en door samen te werken kun je meer business naar je toehalen.”

“Ik hoef ook niet meer zo veel te reizen en ik plan mijn eigen afspraken. Ik werk bijvoorbeeld wat meer ’s ochtends vroeg en ’s avonds. Ik bepaal zelf mijn vrije dagen. Dat geeft ook meer balans in mijn leven.”