Wout van der Heiden

Wout heeft na het succesvol afronden van de registeraccountantsopleiding, diverse cursussen en workshops gevolgd op het gebied van financieren, verandermanagement en algemeen management. Hij is een expert in het maken van (financiële) analyses en kan als geen ander de ondernemer een spiegel voorhouden.

Ervaringen

Hij heeft werkervaring bij Ernst & Young en enkele regionale accountantskantoren. Daarna is hij als kredietinspecteur in dienst getreden bij de Rabobank-organisatie en heeft daar via verschillende functies gefungeerd als financieel directeur van een middelgrote Rabobank.

Sinds 2014 is Wout van der Heiden als bedrijfs- en financieel adviseur toegetreden tot Claassen, Moolenbeek & Partners.

Persoonlijk

Wout heeft twee volwassen dochters en bespeelt wel een heel bijzonder muziekinstrument. Vraag er gerust naar.

Ik help u graag verder

  Wout vd Heijden RA

  Referenties van klanten

  De heer Wout van der Heiden heeft mij en mijn bedrijf enorm geholpen bij het behouden van een privé pand uit een boedelscheiding, van waaruit ik ook mijn bedrijf uitoefen. Door de enorm zware last die op mijn schouders rustte, was het verkrijgen van een hypotheek voor dat pand, bepaald geen vanzelfsprekendheid in tegendeel. De heer van der Heiden heeft mij enorm veel werk uit handen genomen en meer dan dat. Hij sprak voor mij bij instanties, rechtbankzittingen en bancaire instellingen. Zijn tomeloze inzet, zijn expertise, zijn wijze van helder en transparant communiceren én zijn gave tot relativeren, heeft mij erg geholpen.

  Dhr. E.R. Robijn

  Arnhem

  Wout heeft Greenaccess B.V. geholpen met het beoordelen van de financiële forecast en het ondernemingsplan. Hij heeft actief meegedacht en waarde toegevoegd aan het plan. Samen met Wout zijn we op zoek gegaan naar de financiering die past bij onze onderneming.

  Wout beschikt over waardevolle kennis en connecties om bij de juiste partij aan tafel te komen. Dankzij zijn inzet is de financiering verkregen en kunnen wij onze klanten bedienen, een route die anders niet mogelijk was geweest.

  Tim Fennema & Daan Klomp
  Greenaccess B.V.