Wim Mandigers

Wim heeft naast HTS Bedrijfskunde, opleidingen gevolgd op gebied van fiscaliteit, ondernemingsfinanciering, bedrijfswaardering en familiebedrijf. Daarnaast heeft hij workshops en masterclasses gevolgd op gebied van duurzaamheid.

Ervaringen

Wim heeft ervaring bij DAF Trucks als fabricagevoorbereider en Rabobank-organisatie in managementfuncties, als specialist op gebied van ondernemingsfinanciering én als projectleider. Daarnaast heeft hij nevenfuncties als bestuurder bij ondernemersverenigingen vervult. Op 45 jarige leeftijd is Wim Mandigers als partner/consultant bij Claassen, Moolenbeek & Partners toegetreden. Hij is uitstekend inzetbaar in het MKB op het grensvlak van techniek en financiën. Hij heeft een lange termijnvisie maar vergeet de uitdagingen van vandaag niet. Hierdoor is hij breed inzetbaar als steun en toeverlaat van de MKB-ondernemer.

Persoonlijk

Integriteit en betrokkenheid staan voor Wim voorop. Hij is nieuwsgierig naar de achtergrond en mogelijkheden van ontwikkelingen in de maatschappij. Genieten kan hij van een goed boek of wandelen en fietsen in de natuur. Hij is trotse vader van twee dochters en dol op zijn echtgenote.

Ik help u graag verder

  Wim Mandigers

  Referenties van klanten

  Wim Mandigers als consultant bij Claassen, Moolenbeek  & Partners

  Een grote interesse in nieuwe ontwikkelingen, zien van mogelijkheden hiervan en een lange termijnvisie zijn eigenschappen die bijdragen aan tot stand brengen van veranderingen binnen businessmodellen. “Gaat niet bestaat niet” is zijn devies. “Voor ieder goed plan is er een oplossing” is zijn stelling, anders passen we gewoon het plan aan. Zijn passie is klanten helpen met hun ambitie: “succesvol ondernemen” te realiseren.

  Wim Mandigers als adviseur van de MKB ondernemer

  Met zijn bedrijfskundige achtergrond, zijn scherp analytisch vermogen en brede ervaring zowel binnen de financiële wereld als in het MKB, is hij een generalist. Hij weet hoe je uitdagingen en problemen die de ondernemer tegenkomt moet aanpakken, creatief oplossingen te bedenken en deze vervolgens ook te realiseren. U kunt een kritisch en onafhankelijk klankbord verwachten.