< p>

Theo van Dijck - Claassen, Moolenbeek en Partners

Theo van Dijck

Theo heeft na het behalen van zijn HBO opleiding SPD I en II nog de opleiding tot Accountant- administratieconsulent en de HOFAM-opleiding gevolgd.

Ervaringen

Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy, carrière vervolgd bij een snel groeiend internationaal opererend familiebedrijf. Gedurende 23 jaar diverse directie functies vervuld. Veel kennis en ervaring opgedaan met het professionaliseren van organisaties, het initiëren en doorvoeren van veranderingsprocessen, herstructureringen, aan- en verkoop van bedrijven en strategische vraagstukken.

Na de verkoop van het bedrijf heeft Theo zich aangesloten als bedrijfsconsultant bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Hij is de aangewezen gesprekspartner voor ondernemers met groeiambities.

Persoonlijk

Theo is vader van drie kinderen en trotse opa.

Ik help u graag verder

  Referenties van klanten

  Vol overgave te allen tijde betrokken bij het bedrijf of doel waarbij het resultaat leidend is. Zeer deskundig op financieel vlak maar met oog voor het algemene management zodat Theo van Dijck weloverwogen de koers uitzet.

  Ina Oome

  Ons bedrijf, Allur videocommunicatie, wordt gerund door de eigenaren Yvonne van Balkom en Eric van Heugten die elkaar enerzijds goed aanvullen maar anderzijds verschillen van karakter en een totaal andere kijk hebben op de business. Om de voorgenomen groei van de organisatie vorm te geven moesten de neuzen dezelfde kant op staan. Wij realiseerden ons dat we hiervoor een businesscoach nodig hadden die zowel met de bestaande situatie om kan gaan als ons kan ondersteunen bij de groei van de organisatie. Maar vooral een coach die weet hoe hij de kracht van deze verschillen juist kan benutten.

  Uiteindelijk kozen we voor Theo omdat beide compagnons een goed gevoel bij hem hadden. Qua karakter, maar ook qua kennis en kunde. En nu – een paar jaar later – zijn we heel blij met die keuze. Theo laat ons zelf ons bedrijf runnen, maar is ook niet bang om zijn mening te geven. Dat vinden we heel belangrijk;

  Wij hebben niets aan een coach die alleen maar reflecterende vragen stelt. We hebben juist behoefte aan iemand die zijn eigen kennis en ervaring kan en wil gebruiken om ons vooruit te helpen. Het advies van Theo is voor ons heel waardevol.

  Zonder Theo zouden we nu nog steeds geen medewerkers in dienst hebben genomen. Om te komen waar we nu staan is Theo altijd heel strikt, duidelijk en kritisch geweest. Precies wat wij nodig hebben.

  Yvonne van Balkom