< p>

Pieter Hofman MRE - Claassen, Moolenbeek en Partners

Pieter Hofman

Hij heeft in combinatie met zijn fulltime baan Vastgoedmanagement zijn MRE (Master of Real Estate) afgerond. Aan het eind van zijn vaste dienstverband, bij een vastgoedfinancier, de opleiding Bedrijfskunde gevolgd. Daarvoor administratief opgeleid, van de spreekwoordelijke schoenendoos met bonnetjes tot en met de jaarrekening.

Financiering nodig?

Binnen 2 minuten ziet u welke financiers bij uw aanvraag passen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ervaringen

Pieter is ruim 25 jaar actief geweest in het bedrijfsleven. Veel ervaring opgedaan bij vastgoed gerelateerde bedrijven. Van ontwikkelaar, aannemerij, makelaardij, beleggingen tot financieren. Daarnaast actief geweest in het adviseren en financieren van MKB bedrijven, bij overnames of herstructurering. In 2013 gestart als zelfstandig ondernemer, als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

Pieter is een pro-actieve, praktische, meedenker en ziet het als zijn uitdaging, zijn táák, om samen met u als relatie naar alle ondernemingsvraagstukken te kijken. Hij begrijpt dat ondernemers behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon. Managementondersteuning, al of niet interim? Ondernemingsplannen? Herstructurering? Aan- verkoop van uw onderneming? Pieter begeleidt u graag.

Persoonlijk

Pieter kan zich goed verplaatsen in de ander, is betrokken. Communiceert helder en duidelijk. In zijn vrije tijd wordt er bij goed weer buiten gefietst en als binnen activiteit is Pieter graag in de keuken, koken, eten en een glaasje wijn.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Over zijn rol als adviseur

    Over zijn rol als adviseur