< p>

Peter Chaudron - Claassen, Moolenbeek en Partners

Peter Chaudron

Peter Chaudron heeft na het behalen van zijn opleiding HEAO RA slechts een aantal jaar in de accountancy gewerkt. Het beleven van een onderneming is toch veel leuker dan het controleren ervan. De zeer gedegen administratieve achtergrond die hij hierdoor heeft is aangevuld met een aantal master classes waaronder Supply Chain Management.

Ervaringen

Na vier jaar in de internationale accountants praktijk van Arthur Young vroeg klant Bell Helicopter of hij als financieel controller hun Amsterdams Supply Center wilde ondersteunen. Het supply center was met 30 man staff klein genoeg om een brede verantwoordelijkheid te dragen en met een omzet van € 100M + groot genoeg om veel te bieden. Om een betere werk vs privé balans te krijgen hebben zowel zijn vrouw als hijzelf eind jaren negentig voor het eigen ondernemerschap gekozen. Ook dat is een ervaring die doorklinkt in de huidige advisering aan DGA’s.

Voor Peter is het maximale resultaat niet altijd datgene wat we in Euro’s uitdrukken. Werkplezier en een goede werk/privé balans met minder stress doordat de ondernemer via goede rapportages weet hoe de zaken ervoor staan. En dat in voor een ieder begrijpelijke taal.

Persoonlijk

Naast werk besteed Peter graag tijd aan het besturen van stichtingen en verenigingen, van sport tot goede doelen. Ook samen met zijn vrouw ondernemers breder helpen (Zij – commercieel-creatief en Hij – financieel) doen ze graag. De twee volwassen kinderen lonken ook al naar ondernemerschap dus wie weet komt er nog eens een family bedrijf!

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Peter is een man waar je altijd van op aan kan. Zoals zijn naam doet vermoeden een betrouwbare rots, met een gedoseerd ego, een go-giver met een goed gevoel voor humor en een scherp analytisch vermogen. In de samenwerking met Peter is er geen plek voor “ja maar” wel altijd voor een positieve flow, heerlijk om mee samen te werken..

    – Edwin ten Brink, Directeur/Eigenaar Ten Brink Groep