< p>

Patrick van Schuylenborgh - Claassen, Moolenbeek en Partners

Patrick van Schuylenborgh

Patrick heeft na het behalen van zijn WO opleiding Econometrie nog de post-doctorale opleiding tot Actuaris AG gevolgd. Daarnaast bezit hij diverse diploma’s waaronder die voor Wft adviseur en voor zakelijke kredietverlening.

Ervaringen

Werkervaringen bij big-4 consultancy bedrijf Deloitte waar hij acht jaar heeft gewerkt binnen Financial Advisory Services, in belangrijke mate gericht op fusies en overnames. Daarna zes jaar als leidinggevende van business en financial control afdelingen in complexe omgevingen van grote verzekeraars Aegon en Achmea, waarin het adviseren van directies tot de hoofdtaken behoorde.

Heeft ruime kennis en ervaring om groeiende ondernemingen verder te professionaliseren op strategisch, financieel en control vlak.

Persoonlijk

Patrick is gehuwd en heeft twee kinderen. Stilzitten is niks voor Patrick, de tijd die hij naast zijn gezin over heeft, besteedt hij graag aan sport of aan het uitwerken van nieuwe ideeën.

De grootste voldoening in zijn werk is het verschil te maken bij impactvolle besluiten. Daarnaast is stilstand achteruitgang, dus probeer het iedere dag weer beter te doen dan de dag ervoor.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten