< p>

Nic van Bemmel - Claassen, Moolenbeek en Partners

Nic J.M. van Bemmel

Na opleiding fotografie en fotonica is Nic gestart als producer in filmwereld. Hij heeft zich verder ontwikkeld op marketinggebied (Qualified Examinar Nederlands Instituut voor Marketing). Nijenrode Business University, psychology for managers, Colombia University agency leadership. NIBE kredietverlening.

Ervaringen

Voordat hij zich aansloot als bedrijfsconsultant bij Claassen, Moolenbeek&Partners was hij statutair directeur van de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse marketing-communicatie-advies-bureau Foote Cone & Belding. Gaf leiding aan ruim 40 hoogopgeleide consultants en creatieve groepen.
Daarnaast was hij eindverantwoordelijk voor het strategisch advies aan nationale en internationale opdrachtgevers.
Hij combineert een 25 jarige ervaring als marketeer, ondernemer en consultant met een gedegen financiële kennis. Waarbij de financiële rapportage geen boekwerk is om terug te kijken maar een leidraad is voor te nemen toekomstige strategische beslissingen.

Nic.J.M. van Bemmel helpt ondernemers met de volgende fase van hun bedrijf. Kijkt samen met de ondernemer vooruit, helpt om uit de waan van de dag te stappen en de vraag te stellen: waar sta ik en waar staat mijn onderneming over 5 jaar?

Ik help u graag verder

    Nic van Bemmel

    Referenties van klanten

    “Met het eerste kwartaal achter de rug stuur ik je graag een kleine update. Ik denk nog regelmatig terug aan onze gesprekken over ondernemerschap en merk dat ik een stuk gelukkiger aan het ondernemen ben. De opdrachtenflow is stabiel groeiend, en bij de doorlopende acquisitiegesprekken kom ik vlot ’ter zake’, zodat ik weet of het gewoon gezellig koffiedrinken is of dat er ook een opdracht uit rolt. Dat maakt het netwerken erg prettig!”

    “We hebben jou leren kennen als een zeer ter zake kundige begeleider in het proces van de voorgenomen verkoop van een deel van onze activiteiten. Daarnaast bezit jij, om dat ellendige woord maar eens te gebruiken, over een ‘no-nonsens’ aanpak. Je hebt ons reële informatie gegeven. Je hebt onze belangen goed vertegenwoordigd en je hebt de wensen van de geïnteresseerde partij altijd duidelijk over het voetlicht gebracht. Jouw rapportage was immer relevant, correct en zeer tijdig.”