< p>

Marco Huberts - Claassen, Moolenbeek en Partners

Marco Huberts

Hij heeft ruim 30 jaar (internationale) bestuurders-, toezicht- en investeringservaring bij zowel het MKB+ (ondernemend, passie, commitment) als ook bij multinational blue chipondernemingen (professionalisme, snelheid, tips&tricks).

Hij studeerde Corporate Governance aan Nyenrode, behaalde zijn Master of Business Administration aan de Universiteit van Bradford en studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Hogeschool Delft.

Ervaringen

Als adviseur voor het MKB neemt hij bedrijfsverkoop, -opvolging en -overname trajecten voor DGA’s, familieleden, bestuurders en ondernemers in het MKB van idee tot de champagne volledig uit handen. Uiteraard inclusief de strategische begeleiding en het regelen van de financiering daarvan. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Als geen ander begrijpt hij de positie van de DGA en zijn of haar familie. Als ondernemer en investeerder is hij direct betrokken geweest bij het wel en wee van veel DGA’s van familiebedrijven en van Startup/Scale-up ondernemingen.

Hij voert de overname en verkoop onder andere uit gebruik makend van de expertise en ruime ervaring van het team van Claassen, Moolenbeek en Partners dat op de achtergrond met hem samenwerkt. Samen hebben zij al meer dan 1000 succesvolle bedrijfsovernames voltooid en financieringen hiervoor geregeld.

Alles wordt efficiënt, professioneel, vertrouwelijk en ongedwongen geregeld. Gewoon als collega-ondernemer.

Persoonlijk

Marco is gehuwd en heeft 3 kinderen. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de golfbaan of aan tafel met goede vrienden.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    “Marco is een mensen-mens met veel zakelijke ervaring. Het belang van de mensen die zijn advies vragen staat voor hem altijd voorop. Hij is nieuwsgierig naar hun achtergrond en drijfveren. Hij weet mensen te stimuleren en vertrouwen te geven. Hij geeft energie maar ook rust aan zijn omgeving. Hij is positief en weet dat ook op zijn omgeving over te dragen. Integriteit en betrokkenheid staan voorop.”

    Leo Vuijst – Directeur Insolving

    “Ik heb het genoegen gehad om langere tijd met Marco samen te werken. Hij is een uitstekende manager die zijn medewerkers weet te ondersteu-nen en motiveren zodat ze het beste kunnen presteren. Zijn vaardigheden zijn indrukwekkend. Hij kan het grotere geheel overzien, maar heeft ook veel oog voor details. Hij geeft leiding en heeft ervaring met alle disciplines in de organisatie. Persoonlijk houd ik van zijn no-nonsense ‘can-do’ mentaliteit en zijn passie voor Hightech en innovatie.”

    Peter van der Veldt – Senior Sales Executive