< p>

Maarten Twigt - Claassen, Moolenbeek en Partners

Maarten Twigt

Ik heb, met wisselende prioriteit, altijd werken en leren gecombineerd. Dat begon op de lagere school en daar ben ik feitelijk nooit mee gestopt. Het is misschien niet de vlotste manier om een studie af te ronden maar er is nu eenmaal veel interessants te zien en te leren buiten het gebaande pad.

Neemt niet weg dat ik het prettig vind om trajecten af te sluiten voor ik aan wat nieuws begin. Dus kan ik, naast de inbreng van een ruime hoeveelheid bijzondere praktijkervaring, ook de theoretische onderbouwing prima verzorgen op basis van afgeronde opleidingen aan de HEAO (CE), VU (Bedrijfskunde) en UCLA (Advertising).

Verder heb ik meer recent een opleiding tot mediator gedaan (ADR registratie t/m 2020) en begin ik in het najaar aan de opleiding tot Register Valuator aan Nyenrode.

Voor verdere informatie met betrekking tot mijn werkervaring verwijs ik naar mijn Linkedin profiel. Als rode draad in mijn werkzaamheden en activiteiten noem ik de aandacht voor diversiteit, pionieren, commercie, groei en exit.

Onder de vlag van Claassen, Moolenbeek & Partners wil ik, als ervaren MKB ondernemer, mijn kennis en kunde vertalen in creatieve, realistische en waarde genererende oplossingen voor MKB ondernemingen en -ondernemers.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

 

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten