< p>

Leo Vogels RV - Claassen, Moolenbeek en Partners

Leo Vogels

Leo is universitair geschoold in bedrijfsfinanciën en bedrijfswaarderingen. Sinds 2019 is hij opgenomen in het Register Valuator (RV-titel).
Een Register Valuator (RV) is een financieel deskundige met als specialisatie waardebepaling van ondernemingen ofwel business valuation. Een RV volgt hiertoe een behoorlijk intensieve tweejarige postdoctorale opleiding en wordt hierna opgenomen in het register van het NIRV.

Ervaringen

Na zijn studies bij uitgeefinternationals heeft Leo gewerkt in diverse management- en directiefuncties. Daarna was hij zelfstandig MKB-ondernemer in de mediawereld (75 FTE). Na verkoop van zijn mediabedrijven heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden als bedrijfsconsultant bij Claassen, Moolenbeek en Partners. Hij analyseert bedrijfsprocessen snel en ziet waar efficiency behaald kan worden. Kansen scheppen voor klanten en de klant laten scoren is zijn toegevoegde waarde.

Persoonlijk

Leo is getrouwd en heeft 4 kinderen. In zijn vrije tijd houd hij zich onder andere graag bezig met cultuur snuiven, lezen, squash, vliegen, natuurbeheer, machine learning en ‘Education Permanente’.

Ik help u graag verder

Referenties van klanten

Over zijn rol als adviseur

Over zijn rol als adviseur