< p>

Koen Hulsbosch - Claassen, Moolenbeek en Partners

Koen Hulsbosch

Hij heeft Technische Informatica gestudeerd aan de TU Eindhoven en heeft daarna via diverse management development trajecten en opleidingen aan Nyenrode Business Universiteit zich verder ontwikkeld als bedrijfskundige.

Ervaringen

Koen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector, in kleine bedrijven, maar ook binnen grote multinationals als directeur bij Atos en als Vice President bij HCL Technologies. Vanuit die rollen heeft hij veel expertise opgebouwd in softwareontwikkeling, SaaS en cloud-modellen en nieuwe technologieën zoals robotics en AI.

Hij heeft veel ervaring in het opschalen van bedrijven, zowel door het vergroten van autonome groei als door het overnemen van andere bedrijven (“buy-and-build”).

In 2021 heeft Koen zijn corporate rol ingeruild voor die van partner bij Claassen en Moolenbeek & Partners en sindsdien helpt hij ondernemers en private equity met het versnellen van de groei van hun bedrijven.

Persoonlijk

Koen is getrouwd met Mariska en woont op Scheveningen. In zijn vrije tijd reist Koen graag de wereld rond. Daarnaast leest hij graag en is hij een groot muziekliefhebber.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Koen was instrumental in designing solutions and projects with a win for both customer and supplier. It was great fun working with him

    • Evert Jan van Hasselt  Oprichter Business21