< p>

Jos Levink - Claassen, Moolenbeek en Partners

Jos Levink

Jos heeft na het behalen van zijn HEAO-diploma aan de universiteit van Tilburg gestudeerd en heeft daar de opleidingen bedrijfseconomie en accountancy voltooid. Administratief en administratief-organisatorisch is hij zeer goed onderlegd. Ook financieel is hij een kei.

Ervaringen

Jos sloot zich in 2011 aan bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Daarvoor heeft hij als interim manager (13 jaar) en in vast dienstverband verscheidene financiële functies vervult bij bedrijven van klein (MKB) tot groot (beursgenoteerd) in uiteenlopende sectoren. Hij is gepokt en gemazeld door de praktijk en is daardoor de sparringpartner bij uitstek voor de DGA in het MKB. Jos heeft veel ervaring opgedaan met de aankoop en verkoop van bedrijven.

Persoonlijk

Jos Levink speelt graag de fagot. Buiten is hij met plezier bezig in de tuin. Hij is vader van 4 kinderen en inmiddels ook opa.

Ik help u graag verder

drs. Jos Levink

Referenties van klanten

Vertrouwen hebben in een adviseur is de basis van een goed advies. Jos heeft mijn vertrouwen gewonnen door zijn integere houding en zijn ervaring in het veld.

Na een sessie van 2 uur wist Jos me direct terug te koppelen wat mijn aandachtspunten zijn binnen het bedrijf en welke stappen hij anticipeert. Zijn ervaring weet hij perfect te vertalen naar een begrijpbaar advies met concrete actiepunten.

Jos is een absolute aanrader!

Bob van Bobmail

E-mailmarketing specialist

Claassen,Moolenbeek&Partners

Jos heeft veel expertise op zijn vakgebied en het is zeer prettig om met hem samen te werken.

Jasper Langenhuijsen

Van Engelen Communicatie.