< p>

Jeroen Nankman - Claassen, Moolenbeek en Partners

Jeroen Nankman

Hij heeft na het behalen van zijn HBO opleiding Small Business met succes zijn masterexamen Bedrijfswetenschappen in Nijmegen afgerond. Daarnaast heeft hij diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van M&A en NLP.
Hij is analytisch, strategisch en cijfermatig sterk en combineert dat met een praktische instelling die hij heeft opgedaan vanuit zijn eigen directie en ondernemerservaring.

Ervaringen

Jeroen heeft ervaring opgedaan bij Wehkamp, Van Wijhe Verf, Mooij Verf en internationaal bij Siebrand France SDD.

Jeroen is niet alleen zeer ervaren in het zelfstandig ondernemerschap maar ook met de invulling van de algemeen management c.q. leiderschapsrol. Hij werd op jonge leeftijd al betrokken en mede- verantwoordelijk gemaakt voor het verbeteren van de bedrijfsvoering van het familiebedrijf. Hij heeft daarnaast ook de gelegenheid benut om goed naar de verdienmodellen en in de ‘keukens’ van andere ondernemingen te kijken. Bij Wehkamp heeft hij in een corporate omgeving veel geleerd op gebied van inkoop, logistiek, e-business, assortimentsmanagement en catalogusverkoop.

In de verfbranche heeft hij o.a. nieuwe verfgroothandelstakken met nieuwe vestigingen opgezet en het bedrijf snel laten groeien. Bij de andere verfbedrijven in de groep gaf hij leiding aan de overname en integratie van nieuwe ondernemingen maar ook sturing aan verdere groei en het professionaliseren van de interne organisatie met behulp van moderne ERP-systemen.

Jeroen is ondernemer, strateeg en professional. Houdt het totaaloverzicht en regie, schakelt snel en weet vaak de vinger op de (werkelijke) zere plek te leggen. Hij beschikt over een scherp bedrijfskundig inzicht en een brede management scope. Hij heeft (in theorie en praktijk) veel ervaring opgedaan met: het doorvoeren van reorganisaties, herfinancieringen, recovery, crisis- en change management en bedrijfsovername trajecten.

In 2009 kocht hij zijn eigen bedrijven waaronder een bottelarij in wijnen en gedistilleerde dranken en een onderneming in voedingssupplementen en cosmetica.
Meer dan tien jaar later heeft hij de bottelarij verkocht en is partner geworden bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

Hij helpt graag ondernemers met ambitieuze plannen en stuurt daarbij op duidelijke doelen, op rendement en is hard op zaken en eerlijk naar de ondernemer en medewerkers. Daarbij is hij zelfbewust, staat open voor feedback of kritiek en stelt de continuïteit van de onderneming voorop. Jeroen helpt graag bij recovery trajecten, het opstellen van ondernemingsplannen, bedrijfswaarderingen, verkoopmemorandum en financieringsplannen.

 

Persoonlijk

Jeroen, woont samen met Noëlle en heeft drie studerende kinderen. Ze houden hem scherp. Hij woont vlak bij zee, zit graag op het water, wandelt veel, en houdt van verbouwen.
Het is zijn passie nu om MKB ondernemers verder te helpen (ook in zwaar weer), te laten groeien en ondernemersdromen uit te laten komen.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Over zijn rol als adviseur

    Over zijn rol als adviseur