Jeroen de Snoo

Voor hij toetrad als partner van Claassen, Moolenbeek & Partners is Jeroen vijftien jaar actief geweest in de zakelijke dienstverlening.

Na zijn studie bedrijfseconomie was hij als management consultant van PwC in ondersteunende en leidinggevende rollen betrokken bij diverse strategische verander- en verbeterprojecten in binnen- als buitenland.

De laatste jaren was hij als groeps internal auditor één van de voornaamste adviseurs op financieel-operationeel gebied voor zowel de Raad van Bestuur als de directie en het management van de werkmaatschappijen (MKB) bij één van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Zijn brede kennis en ervaring stellen hem samen met zijn analytische vaardigheden in staat situaties en processen snel te doorgronden. Daarbij voelt hij zich evengoed thuis in de bestuurskamer als op de werkvloer. Dit in combinatie met zijn oprechte en kritische persoonlijkheid maken hem tot een uitstekend gespreks- en sparringpartner voor de MKB-ondernemer en zijn/ haar onderneming!

Ik help u graag verder

Jeroen de Snoo BBA

Referenties van klanten

Claassen,Moolenbeek&Partners

 

 

Claassen,Moolenbeek&Partners