< p>

Dorus Duchâteau - Claassen, Moolenbeek en Partners

Dorus Duchâteau

heeft na het behalen van zijn HBO opleiding SPD I en II nog aanvullend MBA financieel management gedaan. Bedrijfskundig en financieel is hij zeer goed onderlegd.

Ervaringen

Hij heeft veel werkervaring opgedaan in de automotive-branche op importeur en dealerniveau. Sinds 2000 heeft hij al ervaring als zelfstandig adviseur voor bedrijfsontwikkeling, financiering en aan/verkoop van bedrijven. Opdrachtgevers in retail, bouw, groothandel en dienstverlening.
Dorus is zeer ervaren in startersbegeleiding en de financiering van die startende bedrijven. Ondernemers afstand laten nemen van de de dag om succesvol in de (nabije) toekomst te worden is wat Dorus uitzonderlijk goed kan.

Persoonlijk

Dorus heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd draagt Dorus regelmatig een helm; hij toert graag op de motor.

Ik help u graag verder

  Dorus Duchâteau

  Referenties van klanten

  Ik liep al een hele tijd met de gedachte rond om op een kaal stuk grond wat achter ons bedrijfspand te koop is een carwash te vestigen. Na een gesprek met Dorus Duchateau van Claassen, Molenbeek & Partners is hij gaan rekenen. Om te  onderzoeken of dit überhaupt haalbaar was.

  Na 2 weken kreeg ik een compleet duidelijk rapport met van a tot z uitgemeten wat de investeringen zouden zijn en of er wel genoeg markt voor is in onze regio.

  De uitslag was helaas negatief.

  Ik raad aan om eerst langs Dorus te gaan voordat u ergens in gaat investeren.

  Danny Blom

  Ik heb Dorus leren kennen als een echte service provider! De route was altijd ondergeschikt aan het resultaat, hoe alternatief de route soms ook aangevlogen moest worden. Interne politiek bij ons als klant, waren voor Dorus geen enkel probleem en hij voelt dit ook perfect aan.

  Marc Schrikkema