< p>

Dennis Commandeur - Claassen, Moolenbeek en Partners

Dennis Commandeur

Dennis heeft diverse studies op gebied van bedrijfskunde, bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, financiering, organisatiekunde en coaching gevolgd en zit nu in de afrondende fase van een master bedrijfskunde met afstudeerrichting Operational Excellence.

Ervaringen

Dennis is een financieringsspecialist, hij heeft veel ervaring opgedaan door diverse functies binnen het zakelijke segment van ING. De werkzaamheden zijn voornamelijk op het gebied van kredietanalyse en klantadvisering van MKB-bedrijven en projectmanagement geweest.

Met de start als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners is de tijd aangebroken om zijn passie, ervaring en kennis met betrekking tot ondernemen te combineren met zijn passie om ondernemers verder te helpen. Ondernemerschap zelf en de bijbehorende strategische, operationele en financiële vraagstukken geven hem energie en benutten zijn kennis.

Persoonlijk

Het ondernemen zit bij Dennis Commandeur in het bloed. Naast bovengenoemde carrière in het bankwezen, heeft hij al een tweetal ondernemingen opgezet, uitgebouwd en verkocht.

 

Ik help u graag verder

    ing. Dennis Commandeur

    Referenties van klanten

    Claassen,Moolenbeek&Partners
    Claassen,Moolenbeek&Partners