< p>

Bram Bergkamp - Claassen, Moolenbeek en Partners

Bram Bergkamp

Met HEAO(1977), HOFAM (Hoger Financieel Administratief Management1984/ upgrade 2008) is hij als Qualified Controller gedegen opgeleid in financieel administratief management.

Bij Business School Lausanne en Ambition Academy Haarlem studeerde hij in april 2010 af als Master of Business Administration met een focus op zowel strategisch als op project- en programmamanagement (P3O, Prince2).

In de KLM- en ING-tijd is hij getraind in situationeel leidinggeven en onderhandelen. Inmiddels is deze ondernemende financiële professional, met oog voor de toekomst en de dagelijkse gang van zaken, al weer sinds 2009 partner bij CM&P. Hij is tevens als docent verbonden aan de Hogeschool TIO in Amsterdam.

Ervaringen

Als financial heeft hij KLM in al haar breedte mogen leren kennen in binnen- en buitenland. Zo was hij nauw betrokken bij en als trekker van complexe projecten, als de samenwerking met NWA, nu Delta Airlines

In 2000 maakte hij de switch naar ING/ Westland Utrecht Hypotheekbank, waar hij in de rol van business controller/ adviseur verantwoordelijk was voor het optimaliseren van het acceptatieproces, het veranderen van cultuur rondom marge-denken en creëren van verbeterde managementrapportages.

Als Manager Finance bij ING Assurantiekantoren (2004) heeft hij ervaring mogen opdoen met de aan- en verkoop en fusie van intermediaire bedrijven, de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving en als gevolg daarvan de introductie van nieuwe verdienmodellen.

Fusie- en overnameprocessen zijn een kolfje naar zijn hand, blijkt nu ook in zijn CM&P-praktijk.

Persoonlijk

Bram is maatschappelijk zeer betrokken. Wil graag zijn kennis en kunde ook op andere manieren  inzetten. Zo zet hij zich in als voorzitter van de partnerraad bij CM&P en is hij als docent verbonden aan de Hogeschool TIO in Amsterdam.

Bram is vader van twee.

Ik help u graag verder

  Bram Bergkamp MBA QC

  Referenties van klanten

  Claassen,Moolenbeek&Partners

   

   

  Claassen,Moolenbeek&Partners