< p>

Bjorn Hoejenbos - Claassen, Moolenbeek en Partners

Bjorn Hoejenbos

Bjorn heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waarna hij een groot aantal bancaire en management opleidingen heeft afgerond. De laatste jaren legt Bjorn zich vooral toe op opleidingen waar de waardering van ondernemingen centraal staat.

Ervaringen

Bjorn is na zijn studie bij ING begonnen en hij heeft daar altijd aan de zakelijke kant gewerkt; eerst als relatiemanager en later als directeur van het Grootbedrijf en tenslotte als manager van de kredietportefeuille van het MKB. Naast zijn bancaire carrière heeft Bjorn een tweetal bedrijven opgezet en weer verkocht.

Sinds 2015 is Bjorn actief binnen Claassen, Moolenbeek & Partners.

Persoonlijk

Bjorn heeft alle eigenschappen van een ondernemer. Druk, altijd bezig. Waar hij graag tijd voor vrijmaakt is zijn gezin: zijn vriendin en 3 kinderen.

Ik help u graag verder

Bjorn Hoejenbos

Referenties van klanten

Claassen,Moolenbeek&Partners

Wij, als familie, hebben 2 jaar lang intensief samengewerkt met Bjorn. Het eerste jaar heeft Bjorn ons bijgestaan bij diverse beslissingen met betrekking tot de bedrijfsvoering waarbij hij ons een realistisch beeld kon geven van mogelijke toekomstscenario’s en de hierbij te nemen maatregelen. Na uitvoering van dit advies heeft hij ons begeleidt bij het opvolgende gehele verkooptraject van het bedrijf. Hierbij heeft hij met zijn ervaringen diverse adviezen gegeven met in acht neming van de wensen van de familie met als resultaat een succesvolle verkoop door onder andere zijn transparantie, realisme, empathisch vermogen en zeer kritische kijk op alle facetten van de situatie. Wij zijn Bjorn zeer dankbaar voor dit behaalde resultaat.

Willem Zonnevijle 

Claassen,Moolenbeek&Partners

Dutch Steel Fabricators B.V. ( DSF ) is een Nederlandse Investeringsmaatschappij met een Holding structuur welke als doelstelling heeft het beheren en verder uitbouwen van een groep individueel opererende kleine & middelgrote Nederlandse ondernemingen.

De DSF ondernemingen zijn actief in het “staalconstructie segment” variërend van hoogwaardige utiliteitsbouw tot machinebouw met als kenmerk hoge toegevoegde waarde en onderlinge uitwisselbaarheid van expertises en capaciteit.

De Directie van DSF is zich bewust van de noodzaak om zowel bij aankoop als ook financiering transacties maar ook in het dagelijks beheer van de Holding zich te laten bijstaan door financiële & juridische specialisten.

Sinds begin 2017 heeft DSF een succesvolle samenwerking met CMenP en hebben samen zeer succesvol een aantal mooie herfinanciering en aankoop transacties kunnen verwezenlijken tot volle tevredenheid van alle partijen.

Een aantal trefwoorden die zeker van toepassing zijn bij CMenP: flexibel, competitief, snel, foutloos & kennis van zaken, commercieel meedenkend.

Hans Struijk